Rendeltem az apródon két telefont hétfőn utaltam a pénzt ami keddre ért oda, a telefont az nap adták fel de még mindig nem kaptam meg. Aggódjak vagy még megkaphatom a telefont? Hány nap alatt ér ide legkésőbb?
Van rá esély ,a posta nem mindig gyors!Várj még.
Ez jó duma hogy az eladót átverik az utánvéttel!! :D Gondolj bele ,veszel egy mondjuk 20ezres telót, ő mit veszít ha nem veszed át utánvét? egy ezrest kb, de visszakapja a cuccot . Te mit veszítesz ha nem küldi el ? 20 ezret! Neked van bármi anyagi hasznod abból ha azzal játszol hogy nem veszed át a megrendelt csomagot ? Semmi! Neki van abból haszna ha nem küld semmit vagy azt mondja hogy feladta ,de biztos elkeveredett és a posta a hibás?? Hogyne 20 ezer tisztán munka nélkül! Logikusan kell átgondolni és egyből kibuknak az utánvét ellen tiltakozók.
De esetleg ha nagyon kell az ilyen ember cucca akkor átutalsz pont annyit amennyibe a postaköltsége kerül és megmondod hogy akkor küldje utánvét és akkor semmit nem veszíthet az eladó ,de te sem olyan sokat mintha a teljes árat buknád. Ha erre sem hajlandó, akkor ott nagy gondok vannak.
sokakakt kérdeztem akik rendeltek már erről az oldalról és egyik ismerősünk egy pár cipőre egy hetet várt.(ő is előre utalta a pénzt)
akkor várjak még? van remény?
Persze persze.
Mindenféle mód, ahogy nem tud átverni ki van zárva, de az elõreutalás pont jó neki. Hogyne.
"azt írta a hirdetésben hogy azért nem az utánvétel mert rossz tapasztalatai vannak."
Ez az internet! Itt bárki bármit írhat ez jegyezd meg! Ha meg is kapod a csomagot, akkor se dőlj be a jövőben ilyen önmagát sajnáltató szövegnek, mert minden mögött megbújhat átverés! Manapság a naivitás és az ártatlanság olyan dolog amit eltaposnak.
Remélem azért, hogy jövő hét elejére eljut hozzád a csomag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!