Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akkor most elveheti a telefont...

Akkor most elveheti a telefont a munkáltató vagy sem?

Figyelt kérdés
Kitalálta a munkáltató hogy jövôhèttôl nem lehet nálunk telefon, semmit nem találtam errôl ìgy most nem tudom, hogy lehet e ellentmondani. Nekem ugyan nincs semmilyen extra ok amièrt tiltakozhatnèk, de sokan vannak akiknek gyerekeik vannak vagy idõs gondozottja azok mit tehetnek? Elismeren hogy vannak akik jó dolgukban telefonoznak munkaidõben, de ezèrt büntethetõ mindenki? Tènyleg ide jutott a világ?
2013. jún. 29. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Milyen munkakör?
2013. jún. 29. 16:28
 2/15 Bruce_Wayne ***** válasza:
nálunk is be van tiltva a telefonálás,de ettől függetlenül nálunk lehet,ha sürgős hívás van meg max kimegyünk wcre/öltözőbe.Elvenni nem hiszem hogy el fogják,de meg sem dicsérnek érte ha rajta kapnak. Egyébként díjazzám mert ennek ellenére nálunk is sok a munkaidőben facebookozó kolléga,ezektől nem hogy elvenném,de előttük törném darabokra a telefont XD
2013. jún. 29. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk sem lehet bevinni telefont a termelési részlegre. Szóval szerintem igaza van a főnöködnek, nálunk azért van ez a szabály mert úgy 1 éve sokan telefonoztak munkaidőben főleg éjszakásba amikor a nagy főnökség nem volt bent, és kiderültek dolgok mert sokan nem figyeltek úgy a gépekre ahogyan kellett volna, és érdekes módon mindig akkor volt kevesebb darabszám a kelleténél, és ugye akkor megnézték valami miatt a felvételt a kamerákba hogy mit vett fel és akkor minden 2. ember a telefonját nyomkodta.

Így közölte a munkáltató hogy tilos termelésre telefont bevinni. Csak a raktárosoknál lehet hogy eltudják őket érni ha van valami. Mi is csak szünetben telefonozhatunk, és volt aki bevitte a termelésre, igaz hogy ő nem használta de fegyelmit kapott miatta.

És azért büntethető mindenki mert nem biztos hogy betudják bizonyítani hogy ki volt konkrétan és mindenhol ez megy ha egy ember volt az idióta akkor a többiek is szívnak. Mindig is ez volt, nem értem mi a problémád ezzel.

Figyelj eddig régebben amikor nem voltam mobiltelefonok akkoris jártak az emberek dolgozni ha kis gyerekük volt vagy idős gondozottjuk, ők tudják nagyon jól hogy te dolgozol, nem érsz rá csak vészhelyzetben telefonálhatnak, de akkor hívják fel a munkahelyet és akkor majd ők szólnak ha arról van szó.

Nem tudom hogy ezzel mi a gond legtöbb helyre nem szabad telefont vinni valóban, szerintem örüljetek hogy eddig lehetett.

2013. jún. 29. 16:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki reggel kirakja az asztalára a telefon(oka)t. Amíg megy a munka, senki nem foglalkozik azzal, hogy mit csinálunk.
2013. jún. 29. 16:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szó szerint el nem veheti.

3-as, Flex-es vagy?

2013. jún. 29. 17:00
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem sem veheti el , maximum kötelezhet arra ,hogy kikapcsold és ha valami nagyon sűrgűs ,akkor használhatod.. Ez így hülyeség lenne.. Magántulajdont semmi képen sem vehet el , ahhoz neki semmi joga , kocsidat sem viheti el csak úgy , mert mostantól nála ez a szabály...
2013. jún. 29. 17:08
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
De viszont eldöntheti hogy mit vihetsz be és mit nem, mivel ő a főnököd. Az autós hasonlat hülyeség volt mert nem úgy veszi el a telefont hogy mostantól az övé, hanem elrakják amig munka van és majd visszakapod.
2013. jún. 29. 17:19
 8/15 A kérdező kommentje:

Ezt mind èrtem, de a règebben se volt telefon hasonlattal nem èrtek egyet, mert wc se volt meg autó sem mègis vègeztèk az emberek a dolgukat. Itt nem arròl van szó mint valakinèl, hogy nála lehet kikapcsolva , ez ok lenne, de de nekünk kint kell hagyni az öltözõbe ahova ki sem mehetsz müszak vègèig, mèg szünetbe se intèzhetsz semmit. Ès mi van ha munkahelyet akar valaki váltani? Megadod a jelenlegi munkahelyed számát, ez milyen már? Mert ha valakinek valakijèvel van valami akkor ok, hogy a munkahelyet hívjàk de amikor ez abszurd ?

Azèrt nem èrtem mert teljesítmènyes a munka, a sajàt kötelezõ rèsz mindig kèsz az meg nem tök mindegy hogy ki mennyi prèmiumot kap? Ahelyett hogy örülnènek, hogy a linkeknek nem kell pluszt fizetni, aki meg dolgozik az ùgy se használja maximum szàmolásra ahogy pl. èn is.

2013. jún. 29. 17:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"jövôhèttôl nem lehet nálunk telefon, semmit nem találtam errôl"

Elolvasod az erről szóló igazgatói utasítást és aszerint cselekszel.

2013. jún. 29. 17:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, akkor nem lehet. Vannak ilyen munkakörök. Gyártósoron balesetveszélyes is lehet.

Az orvos sem viszi be a műtőbe a telefonját.

2013. jún. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!