Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akkor most elveheti a telefont...

Akkor most elveheti a telefont a munkáltató vagy sem?

Figyelt kérdés
Kitalálta a munkáltató hogy jövôhèttôl nem lehet nálunk telefon, semmit nem találtam errôl ìgy most nem tudom, hogy lehet e ellentmondani. Nekem ugyan nincs semmilyen extra ok amièrt tiltakozhatnèk, de sokan vannak akiknek gyerekeik vannak vagy idõs gondozottja azok mit tehetnek? Elismeren hogy vannak akik jó dolgukban telefonoznak munkaidõben, de ezèrt büntethetõ mindenki? Tènyleg ide jutott a világ?
2013. jún. 29. 16:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem gyàrtósor, semmi veszèlyes, csak árut kèszítünk össze.
2013. jún. 29. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

El nem veheti, de azt megmondhatja, hogy vagy kint hagyod, vagy kereshetsz új munkahelyet.

"Tènyleg ide jutott a világ?"...úgy néz ki ide, hogy munkaidőben is mindenki a telefonján lóg.

2013. jún. 29. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az tényleg durva, hogy még a szünetben sem használhatod! Mert az ok, hogy az orvos sem viszi be a műtőbe, de műtét után vagy előtt használja, nem csak akkor ha lejár a munkaideje. És tényleg! Ha mondjuk 12 órázol, akkor előtte meg utána már nem lehet semmi hivatalosat elintézni. Esetleg valami baj történne, a lakással, a gyerekeddel, a pároddal? 1 napra rá tudod csak meg????
2013. jún. 29. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló , nyilván úgy értettem :)
2013. jún. 30. 12:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Hàt ezt mondom ên is, az nem izgat hogy meló közbe nincs nálunk, de szünetbe se mert az öltözõbe egyszerûen nem mehetsz be mûszak végèig.
2013. jún. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!