Mit gondolnál, ha évente egyszer, ugyanazon a napon felhívna egy idegen és annyit kérdezne, hogy "jól vagy? ", majd a válasz után letenné a telefont?
Jaj nem akartam ötleteket adni :D.
Amúgy nem fenyegető hangnemben meg pszichopata hangon kérdezi, teljesen normálisan, mintha érdeklődne, fontos lennél neki.
"Hát, so-so, tesó. Hozhatnál pár sört!"
Sose tudni, hátha.
jah elég hihető lenne mert most van az a reklám mikor a srác felhívja a kölyök énjét és ossza neki hogy menjen be a mekibe mert ott van a jövőbeli felesége meg ilyenek
am meg nemhiszem hogy nagy dobra verném mert nem emlékeznék rá, hogy pont egy éve is telefonált xD
Velem már történt ilyen. Egy lány, ha nem is évente, de fél évig havonta min. 1x felhívott. Máig sem tudom, honnan volt meg neki a számom, de mikor felvettem a telefont Zolit keresett, ami pedig nem vagyok, de jól elbeszélgettünk. :)
Később már tudatosan hívott engem, jó arc volt. Aztán egyszer idegességemben belebsztam a telómat a Dunába. Arra nem gondoltam, hogy többet nem fog tudni elérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!