Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viseljem el ezt?

Hogy viseljem el ezt?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy 14 éves fiú vagyok.

Szóval...Hosszú a hajam, és emiatt vagy lánynak néznek, vagy nem tudják eldönteni a nemem. Meg persze van olyan is, aki tudja hogy fiú vagyok, de az most mindegy.

Az emberek miért kérdezik meg egymástól, hogy én fiú vagyok e vagy lány?

Minek foglalkoznak velem, ha nem ismernek?

Még be is szólnak, és ez már szinte mindennapossá vált.

Mire jó ez nekik..?

Hogy viseljem el?

Soha senkit nem bántottam, szóval nem tudom miért csinálják ezt velem..

2014. márc. 25. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:

1.A jó embereket mindig bántják.

2.Akinek lehet,annak beszólnak.

3.Aki saját magával nem elégedett,az beszól inkább másnak,mintsem,hogy magába nézzen és javítson az élethelyzetén!(Ez a piszkálókra értendő).

4.Ilyen csúnya a világ,képzeld el!14 évesen még én is abban a hitben voltam,hogy jaj,milyen normálisa az emberek,hogy bizonyos dolgokat nem tennének meg..TÉVEDTEM.

18/L

2014. márc. 25. 23:04
 2/7 anonim válasza:
Ha ez ingerel téged akkor növessz bajuszt így egyértelmű lesz melyik nemhez tartozol. Csak megjegyzésként írom,hogy azt feltételezem rólad,hogy szép lányos arcod van. A fiamat valaki ezért zaklatta még középiskolás korában mert lányos külseje volt.Tanácsom,ha ez a helyzet veled is vágasd le a hajadat.
2014. márc. 25. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben nem elviselni akarnám, hanem tennék ellene, kivéve ha langyoska vagy, akkor sajnos kénytelen leszel elviselni. De ha nem, akkor vágasd már le a hajad és járj edzeni, hogy férfias külsőd legyen.
2014. márc. 25. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, ha hülyén nézel ki hosszú hajjal, VÁGASD LE. Egyik az, hogy a legtöbb pasinak gusztustalanul áll, másik meg, miként akarod mégis megoldani a problémád, ha nem így? Mert ez csak vergődés a saját nyomorodon.
2014. márc. 26. 12:41
 5/7 A kérdező kommentje:

De én nem szeretném levágatni.

Csak van valami más megoldás...

2014. márc. 26. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor kínlódj basszus. Ennyi ésszel, meg is érdemled. Kiállni nem bírsz magadért, levágatni nem akarod, inkább elviseled a szivatást. Gratulálok.
2014. márc. 26. 21:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Kultúráltan nem lehetne válaszolni?

Kitudok állni magamért, de már meguntam ezt az egészet.

2014. márc. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!