Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Napi 6 óra alvás elég?

Napi 6 óra alvás elég?

Figyelt kérdés

Az iskolában mostanában pont erről volt szó, és az egyik tanár azt mondta, hogy az nagyon kevés. De ha többet aludnék azt időpazarlásnak érezném.

általában olyan fél 11-kor befekszem/beülök az ágyban, és onnan netezek telefonról, zenét hallgatok, néha olvasok. Még 1-2-szer fel szoktam kelni. fél 12-12 fele alszom el, inkább 12. Fél 6-kor kelek.

Ez így szerintetek is kevés, vagy pont jó?

16/L

(ha ez számít)

2014. márc. 19. 21:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát a kipihent az azért túlzás, de olyan nagyon fáradt se vagyok, iszom kávét, olyan 9-ig még kicsit kómás

vagyok, de utána meg már teljesen éber és használható :D

7-es hát még reggel tanulok egy órát, ált. angol vagy német szavakat, vagy olyan órára, ahova csak egy lecke kell, mert az úgy arra a napra jobban a fejemben marad. Utána meg 3/4-fél óra alatt el készülök, mert 7:10-kor jön a buszom. :D

2014. márc. 20. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Az alvásigény egyéntől függ. Míg valakinek elég, addig valakinek még a 8 óra is kevés. Nekem tök mindegy, hogy 6 vagy 8-10 órát alszok, délután mindig muszáj 1-2 órára ledőlnöm pihizni.
2014. márc. 22. 15:31
 13/14 anonim válasza:
100%
Én egy ideig csináltam ezt,korai busszal jártam ugyanis,mindig az lett a vége,hogy tiszta fáradt voltam,el tudtam volna aludni állva,szúrt a szemem a fáradtságtól,majd mikor pénteken hazaértem,bedőltem az ágyba,és nem túlzok,délután 5től másnap reggel 7ig aludtam..
2017. febr. 27. 20:43
 14/14 anonim válasza:
Érdekes dolog ez, néhány hónapja 6 óra alvás után pihenten ébredek, 11kor fekszem 5kor, ha 9kor akkor 3kor ébredek. Így nem merek korán lefeküdni, mert elég uncsi hajnalban. A munkám nem indokolja a korán kelést, én osztom be az időmet, aludhatnék 7-8-ig, de nem tudok.
2019. ápr. 5. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!