Hogyan maradjak éber egy napig, egy nap alvás nélkül?
Ma éjszaka tanulnom kéne, de eddig amikor próbálkoztam, mindig fáradt voltam és nem tudtam koncentrálni, viszont most élet/halál kérdés. Kávé jelenleg nem áll a rendelkezésemre, ezen kívűl van pár tipp, hogyan tudjak koncentrálni? (csak 1 napról lenne szó, tegnap aludtam)
Bármilyen tipp
Mi az, hogy kávé nem áll rendelkezésre? Valami térszakadáson keresztül kommunikálsz a középkorból?
Egyébként csak egyértelmű dolgokat tudok írni, kis mozgás, önkontroll, stb. Én mindig szoktam aludni 1-1 órát, általában 3-4 felé, utána friss vagyok órákig.
Tanulj amennyit tudsz, és feküdj le. Bizonyított tény, hogy tanulás szempontjából 1 óra alvás többet ér mint 1 óra extra tanulás. Alvás közben tárolódik el a megtanult anyag javarésze.
Ha éjszakázni akarsz: leszaladsz éjjelnappaliba kávéért.
Vagy főzöl teát és azt iszogatod. Időnként felkelsz, csinálsz pár fekvőt kézenállást helybenfutást, vagy csak sétálsz egyet.
Bizony, legalább 1-2 órát aludj, anélkül az éjszakázás semmit sem fog érni!
Az arcodat fröcsköld jéghideg vízzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!