Ciki ha 18évesen az Auchan kuponfüzettel aludtam? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
szóval tegnap adtak a vásárlás után egy kis kuponfüzetet, és annyira kis jópofa hogy azzal aludtam magam mellett. Máskor is volt már hasonló, vettem valamit és annyira örültem neki hogy azzal aludtam(nyilván apróságokról van szó).2013. aug. 15. 16:13
1/8 anonim válasza:
:) én az új cipőnek örültem így mindig gyerek koromban :)
2/8 anonim válasza:
nem ciki,amíg más nem tud róla:DD
3/8 Justicar válasza:
Én egy kb 2-3 centis, lapos kővel alszok már több mint 8 hónapja.
4/8 anonim válasza:
Èn a telefonommal alszom!Nem tudok ugy elaludni ha a "zsuzsi" a telcsim töltön van,csak akkor ha a parnam alatt! :-) Ez megy 6 ève :-(
Na ez beteges sajnos de nem tudok ellene tenni 21L
5/8 anonim válasza:
Ciki vagy nem, szerintem aranyos. :)
6/8 anonim válasza:
Ezédees.:D Mért lenne ciki egyébként? :) Úgy élj ahogy neked jó.:D
7/8 anonim válasza:
Én egyszer kaptam egy gyönyörű szoknyát és egy hozzá illő csizmát. Annyira imádtam őket, hogy este az ágyam mellé raktam a cuccokat és nézegettem őket.... :)
Nincs is ezzel semmi gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!