Auchanban "tévedtek" a pénztárnál, dupla pénz járt volna?
Ezek ilyen kamu promók. Én is belefutottam egybe. Még Cora volt, óriásplakáton a boltban hirdették, ha valami termék rosszul van kiírva, pl két egymástól eltérő áron, akkor ingyen van.(!!!) Törvény szerint az alacsonyabb áron kapod meg, de ők rádobtak egy lapáttal. Hát a téliszalámi egyből két áron volt kiirva. Amúgy is akartam venni, vettem. Mondom a pénztárosnak, hogy mi a helyzet, hát ő nem tudja mit kell csinálni, nincs erre gombja, ingyen nem vihetem ki, hívja a főpénztárost. Kijött, az is vakarta a fejét, hívta az ő főnökét, jól megnézték a két árcímkét, mindenféle teóriát felállítottak, hogy biztos én hoztam magammal a címkét, meg hasonlók, de eszük ágában se volt odaadni a cuccot. Hiába mondtam hogy mennék már, kifizetem, csak hagyjuk már. A végén már az áruházigazgató is ott volt, meg hirtelen nagy meeting, a vége inkább az lett, hogy levették a promó plakátját, és kifizettem.
A tanulság az hogy, ezek a promóciók túl szépek hogy igazak legyenek, nem kell bedőlni.
Csak az Auchan sehol sem reklámoz ilyet, hogy duplán visszaad. Egyébként nem adják vissza duplán, visszaadják amivel tévedett a gép vagy a pénztáros és elnézést kérnek.
Tudom, 2001 óta vagyok pénztár-hostess az Auchanban.
Igen, a duplája jár vissza. Már nem egyszer fizettek dupla pénzt. Ha nem duplát kapsz vissza, azt bizony lenyelték..
Ez egy belső, vezérigazgatói utasítás, úgyhogy ha ilyen van, nem a pénztárossal szívóskodni, hanem az információs pultnál kedvesen kérni a különbözetet..persze a tévedés összegének a dupláját...nem itt panaszkodni, hanem ott beírni a panaszkönyvbe...
tudod, blokkszám, esetleírás, stb...
Velem eddig még korrektek voltak(Budaörs),nem kellett panaszkönyv.
Persze hallom, hogy van akit betesznek a hintába...mint Téged is..
Még annyit, hogy általában, az esetek többsége árváltozás napján fordul elő, amikor a személyzet a legnagyobb akarással sem tudja olyan gyorsan kicserélni az árcédulákat, hogy a pénztárgéppel stimmeljen...ez a cég hibája, dupla visszafizetés...
példul: ha valami 150 a kasszánál, de 100 van kiírva a polcon, akkor nem 50-et adnak vissza, hanem 100-at.
ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!