Miért jelent számomra még mindig gondot az egyedül alvás?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,de sólámpa mellett alszom. Illetve valamelyik éjjel nem tudtam aludni,mert füldugót használok,és úgy hallottam mintha valaki bejött volna a szobámba (bezárt ajtó) és nem is egyszer,így erre mindig felriadtam. Mi lehet a baj? Mit tegyek?2014. márc. 5. 18:48
1/9 anonim válasza:
Gyerekkori trauma például, vagy bármilyen jól elfojtott rossz élmény.
2/9 anonim válasza:
Zard be az ajtot es akkor tenyleg senki nen tud bejonni. Kicsit paranoias vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
mit kéne tennem?
2014. márc. 5. 18:57
4/9 anonim válasza:
füldugót felejtsd el... azért félsz, mert nem látod mi történik sötétben, de ha a füled is bedugaszolod, akkor nem is hallod és ez frusztrálhat. én tuti nem tudnék füldugóban aludni. én régebben azt szoktam csinálni, hogy mikor megálmosodtam, beállítottam a tévét, hogy fél óra múlva kapcsoljon ki. addig meg pont elaludtam. nem égettem egész éjjel a lámpát, meg amúgy se olyan pihentető fényben aludni, mint sötétben.
Fiú vagy lány vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
de bezártam és még is hallottam. Mindig odanéztem stb.
2014. márc. 5. 18:59
6/9 A kérdező kommentje:
Fiú.
2014. márc. 5. 19:01
7/9 anonim válasza:
Pszichológus..., nem gáz elmenni hozzá, és segíthet rajtad, segíthet felfedni az okát, és ha kimondod, feldolgozod, elmúlik, értenek hozzá, bízz bennük!
8/9 anonim válasza:
Ez lehet egy kis segítség. Lehet venni ilyen foszforeszkálós csillagokat, tegyél fel olyanokat a falra, nem lesz nagyon világos, de látni azért fogsz, és az áramot sem fogyasztja. Én is sokáig féltem alváskor, de nem szabad félni. Nincs miért.
9/9 anonim válasza:
Minél jobban félsz, annál több félelmetes dolog fog megjelenni! Írd össze a félelmeidet egy kis papírra, mindet ami csak eszedbe jut, majd gyújts egy gyertyát s égesd el a lángjában azt a kis papírt, arra gondolva, hogy ahogy a felírt félelmeid fénnyé változnak, azok belőled is mind egy szálig eltűnnek! Ez egy mágikus cselekedet, amit lehet, hogy többször meg kell tegyél, de ha nagy bizonyossággal s hittel cselekszed meg, akkor már elsőre is sikerülhet! Egyszerű nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!