Egyszerűen nem megy az egyedül alvás, miért?
17 éves lány vagyok, és egyszerűen nem merek egyedül aludni. Eddig mindig nővéremmel aludtam, pedig van külön szobánk. Csak elköltözött itthonról már kb. 2 hónapja. 1 hónapig beköltöztem anyuék szobájába, megágyaztam magamnak a földön, csak apa megelégelte. Így hát most már egyedül "alszok". A baj az, hogy én egész este ébren vagyok telefonozok, tévézek, és mikor világosodik, akkor vagyok hajlandó elaludni. Valamiért be pánikolok. Eszembe jut a sok dolog, hiszek a szellemekben és nagyon félek tőlük. TV-vel talán eltudnék aludni, ha apa nem kapcsolná ki. Volt már rá példa, hogy elaludtam még régebben, hajnalba felkeltem és ki volt kapcsolva a TV, bekapcsolni meg nem tudtam, mert nem távirányítóval kapcsolta ki, és megijedtem a sötétbe. Ezért nem is vagyok hajlandó elaludni, mert 1-2 körül mindig beront a szobába megnézni, hogy fent vagyok-e. Olyankor rám szól, hogy minek megy a tv, holott tudja hogy félek! :( Van valami megoldás? Mással is van/volt ilyen?
Normális válaszokat, köszi!
Én sem szeretek egyedül aludni.
Ágyad a fal mellett van? Az biztonságot ad nekem, ha egy oldalról védve vagyok. Plusz úgy takarózom be, hogy a lábam alatt is legyen a takaró.
Történt veled valami, hogy ennyire félsz?
Nem épp ezt mondtam anyának, hogy jó lenne, ha a fal mellett lenne, de nagyon nagy az ágy, középen mutat jól, úgyhogy elég tré lenne pakolászni.
Nem történt semmi, csak túl sok szellemes filmet néztem, amik igaz felvételek és hát parázok, belegondolok, hogy valaki megfogja a lábam, kiránt az ágyból meg ilyenek :D
Én is ilyen betoji vagyok. :)
Sólámpát vegyél, az bevilágítja az egész szobát, kellemes, nem túl erős fénye van. Esetleg szóljon halkan valami kellemes, nyugis zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!