Egyszerűen nem megy az egyedül alvás, miért?
17 éves lány vagyok, és egyszerűen nem merek egyedül aludni. Eddig mindig nővéremmel aludtam, pedig van külön szobánk. Csak elköltözött itthonról már kb. 2 hónapja. 1 hónapig beköltöztem anyuék szobájába, megágyaztam magamnak a földön, csak apa megelégelte. Így hát most már egyedül "alszok". A baj az, hogy én egész este ébren vagyok telefonozok, tévézek, és mikor világosodik, akkor vagyok hajlandó elaludni. Valamiért be pánikolok. Eszembe jut a sok dolog, hiszek a szellemekben és nagyon félek tőlük. TV-vel talán eltudnék aludni, ha apa nem kapcsolná ki. Volt már rá példa, hogy elaludtam még régebben, hajnalba felkeltem és ki volt kapcsolva a TV, bekapcsolni meg nem tudtam, mert nem távirányítóval kapcsolta ki, és megijedtem a sötétbe. Ezért nem is vagyok hajlandó elaludni, mert 1-2 körül mindig beront a szobába megnézni, hogy fent vagyok-e. Olyankor rám szól, hogy minek megy a tv, holott tudja hogy félek! :( Van valami megoldás? Mással is van/volt ilyen?
Normális válaszokat, köszi!
Igazi felvételes szellemes film? Remélem, hogy nem a Paranormal Activityre gondolsz, mert az röhej. :D :P Am ne félj, régen én is féltem a sötétben, aztán valahogy sikerült leküzdenem. Hm.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!