A kövér emberek hogy tudnak aludni?
Úgy hogy becsukják a szemüket és alszanak.
Te most arra gondolsz hogy valaki bezabál a szó szoros értelmében, és ráadásul kövér is? Aki bezabál az nyugtalanabbul alszik. De nem mindenki zabál be este aki kövér. Nem csak a zabálástól lehet valaki túlsúlyos.
Én például kövér vagyok. 160 centi magasságomhoz 94 kiló van. Soha nem eszem édességet, nem szeretem a cukrokat, sütiket, csokikat. Nekem túl édesek ezek a dolgok. Még a teámba sem teszek cukrot(ízesítővel iszom)
Én 30 kilót a kemoterápia után szedtem fel, amikor szednem kellett vagy 6 féle gyógyszert. A gyógyszerek miatt híztam el, bár 2 éve tünetmentes vagyok (de még nem nyilvánítottak rák mentesnek, ehhez várnom kell még 3 évet) de a fogyás lassan megy.
Ennek ellenére nagyon jól tudok aludni. Napi 8-9 órát nyugodtan végigalszom.. Mondjuk lehet azért mert örülök az életnek, hogy kaptam még egy esélyt..
41/N
Akár azt is kérdezhetted volna, hogy a szakállas emberek hogy tudnak aludni :) A válasz ugyanaz.
Utolsó: örülök, hogy sikerült legyőznöd a betegségedet! Jó érzés olvasni, hogy valaki új esélyt kap az életre. Kitartást, és hosszú boldog életet kívánok!
Szia! Én egy hivatásos zabagép vagyok, és ez nagyon keményen meglátszik rajtam, ugyanis 180 kg vagyok.
Én nem a cukortól nem tudok elaludni, vagy a "bevitt kalóriáktól", hanem az évek alatt lerakódott hájammal nem tudok mit kezdeni az ágyban.
Hasra nem tudok feküdni, mert az baromi kényelmetlen, ha nagy pocakod van, mint nekem. Oldalra utálok feküdni, mert akkor nem fér el rendesen a combom meg a hurkáim, háton meg sajnos az utóbbi időben már nem tudok aludni, mert a mellkasomonat nyomó zsír miatt nem tudok levegőt kapni...
Arról nem is beszélve milyen könnyen tönkremegy egy ágy 180 kg alatt. Én már a második ágyamban alszom (egyszemélyes, nem francia).
Ha érdekel még, írj privit! Szívesen elbeszélgetek bárkivel (még képet is küldök magamról; elég kevés hasonlóan kövér srác van, mint én)
Minden jót! 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!