Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bunkók a kövér emberek?

Miért bunkók a kövér emberek?

Figyelt kérdés
Most félre értés ne essék. Nincs gondom a kövér emberekkel, de némelyiknek tényleg valamiféle Isten komplexusa van, és ettől azt hiszi, hogy bárkinek bármit beszólhat. És a legdurvább pedig az, hogy ebben sokszor örömüket is lelik...
2013. aug. 29. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
ez viszont így van némelyik sovány emberrel is. ez totál nem attól függ hogy most kövér-e vagy nem..
2013. aug. 29. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Talán ezzel védekeznek, mivel tuti kapnak negatív kritikákat a súlyuk miatt, ami persze nem ok a piszkálásukra és lehet emellé meg tök rendes, kedves emberek lennének, de ez a sok bántás bunkóvá teszi őket. Amúgy meg nekem nincs ilyen tapasztalatom.
2013. aug. 29. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem sem kövérségtől vagy soványságtól függ. Fordított helyzetben is sokszor előfordul hogy egy sovány bunkó. Sokszor ők is örömüket lelik benne.

Saját magam voltam tanúja egy ilyen esetnek.

Kórházban voltam és a kórházi időm alatt megismerkedtem egy 17 éves lánnyal akinek komoly egészségügyi problémái voltak. Őt is a gyomrával műtötték mint engem.. (de neki komolyabb műtétje volt) Elmesélte, hogy 17 évesen az apja neveli aki alkoholista mert az anyja meghalt. Nem is akárhogyan. Bent égett a házukban..

Emiatt pszichiáterhez járt akik megoldották a gondját annyival hogy egy csomó nyugtató és antidepresszáns gyógyszerekkel tömték. Nem is mérlegelték hogy szinte gyereklányról van szó. Csak tömték a gyógyszerekkel.. Emiatt súlyos emésztési és gyomorbántalmai lettek.Mellé társult az is hogy a gyógyszerek miatt a veséje is kezdett tönkre menni, és hízott. Az 50 kilós kislányból 90 kilós lett. Egyik nap rosszul lett az iskolában, és a mentő vitte be.. A kórházban derült ki, hogy az orvosa olyan gyógyszereket párosított amit szigorúan tilos lett volna..

Ezért műtötték a gyomrát, és igyekeztek a veséjét is helyreállítani ahogy lehet..

Mivel mindketten sokáig voltunk a kórházban így volt hogy a kórház szép parkjában sétálgattunk, és beszélgettünk. Egy nap éppen sétálni indultunk amikor betoppant két sovány osztálytársa. Nem kedvességből jöttek, hanem azért hogy megnézzék a bálna mennyit fogyott, mert fogadtak hogy kétszer olyan kövér lesz mire újra suliba megy.. Elkezdték gúnyolni, hogy az eszük megáll, hogy a lány még a kórházi kosztol is hízik mint egy disznó.. És csak mondták és mondták. Nem szokásom senki dolgába beleavatkozni, de nagyon undorítónak tartottam a viselkedésüket. Meg is mondtam nekik, hogy elsüllyedhetnének.. Kijött a főorvos is, mivel mindent hallott, így megkérdezte a lányokat hogy tudják-e hogy az osztálytársuk miért van bent a kórházban.. Nem tudták. Így fogta a doki szó szerint berángatta a két csajt az irodába, előkapott egy csomó elég durva képet a rossz veséről, gyomorról, és a képükbe nyomta, hogy senkinek sem kívánja hogy ugyanazt a fájdalmat átéljék mint amit a lány átél.. Elmagyarázta nekik hogy a gyógyszerek összeférhetetlensége okozta az elhízását. Majd kizavarta őket a kórházból hogy ha még egyszer ezért bejönnek hivatalosan is panaszt fog tenni.. A kórházban több beteg, és nővér is megtapsolta az orvost és lehurrogta a 2 csajt...

Tudod ez a gonoszság, amit ez a két lány művelt.. és ehhez nem kell sem soványnak sem kövérnek lenni.. Egyszerűen vannak rohadt gyümölcsök is akik ilyenek. Velejéig romlottak..

2013. aug. 29. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as is csak egy kirívó esetet írt le. Van ilyen. Az ilyeneket agyon kellett volna vernie.

Ettől függetlenül én is sorra tapasztalom hogy a kövér csajok valami iszonyat flegma bunkó tetvek. Csak tudnám miért? Agyukra ment a zsír? És most nem beteg emberekről van szó, félre ne értsen senki!

2013. aug. 30. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Megrázó történet valóban, de valami összefüggés lehet aközött, hogy az emberek, ha elhagyják magukat fizikailag (nem sportolnak és nem esznek egészségesebben), akkor valahogy ez a személyiségüket is nagyban lerántja.

Én úgy gondolom ezért van az, hogy előbb lenézik a másikat mintsem, hogy végre egy kicsit hosszabb időre a tükörbe nézzenek (itt értem a lelki és a fürdőszobatükröt is), és elgondolkodjanak mindazon, hogy min is kéne változtatni.

Arról meg no komment, hogy a soványak is lehetnek ugyanúgy bunkók és javíthatatlanok.

2013. szept. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!