Mit tegyek? Elmondjam vagy egyszer csak észreveszi?
Figyelt kérdés
A minap nagyon mérges lettem a tesómra és míg nem volt itthon a szobája ajtaját bekentem a wckefe tartalmával. Nem feltűnő csak olyan fura állagú lett a kilincs(nem tudom leírni a látottakat). Na mind1 a lényeg az hogy mikor hazajött egyből azzal kezdte hogy bocsánatot kért hogy ne haragudjak rá csak sok helyre kell figyelnie...stb. Elképedtem és nagyon szégyelltem magam, de neki az egészből nem tűnt fel semmi és így utólag nem akartam szólni.Szerintetek mit csináljak?2014. márc. 2. 13:41
1/5 anonim válasza:
Mosd le az ajtót és később mondd el neki :D
2/5 anonim válasza:
Mosd le, fertőtlenítővel.
És máskor ne csinálj ilyent, mert akár betegséget is összeszedhet így, és mivel egy háztartásban éltek, megfogja a konyhában a kaját, evőeszközöket, kilincseket, esetleg a fogmosópoharadat ... és neked is jut az áldásból.
3/5 A kérdező kommentje:
Már lesúroltam.:)
2014. márc. 2. 13:55
5/5 anonim válasza:
Remélem csak kamukérdés. De ha az én tesóm lennél akkor emiatt nem kapnám fel a vizet. Higgadtan kevernék le neked kettőt, hogy biztos figyelj arra hogy utána elmagyarázzam mekkora idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!