Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmondjam vagy nem?

Elmondjam vagy nem?

Figyelt kérdés
Na szóval a kérdésem elég kacifántos, tegnap az uncsi tesóm férje kölcsön kérte a kocsimat, mert az övé nem indult, de neki sürgősen siófokra kellett mennie. Ma reggel oviba vittem a gyerekeket amikor a kislányom leejtette a maciját, mikor felvettem, megláttam az ülés alatt egy óvszeres papírt. Miután hazaértem egy kicsit jobban szétnéztem a kocsiban, és bizony félreérthetetlen nyomokat találtam, arra, hogy nem csak sétakocsikázásra használták. Felhívtam uncsimat, hogy jól összeszidjam, hogy már nem tini több esze lehetne, stb. Mikor rákérdeztem, hogy milyen is volt az út siófokig, azt mondta, hogy nem ment a férjével, mert nagyon rosszul volt. Na ez után ugye nem mondtam semmit, és nem is tudom mit csináljak. Elmondjam neki, hogy mit találtam a kocsiban, vagy inkább hallgassak, arról nem is beszélve, hogy most én rosszul vagyok már a kocsi látványától is, hogy tudom mit tettek benne, és ki tudja kivel! Ráadásul úgy hogy a gyerekeim összes cucca benne volt, hát undorító volt kipucolni is. A férjénél rákérdeztem, hogy kivel ment, elkezdett hebegni habogni, hogy egyedül, senkit nem vitt stb. Na most mit csináljak?
2014. jan. 16. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Húha..

hát a nőnek ne beszélj róla ha tényleg nem tud semmit, viszont a pasit kérdezd meg, derítsd ki kivel csinálta.

Ha tuti bizonyítékod lesz kivel csinálta elárulhatod a nőnek.

Mégse éljen egy olyan férfivel aki félrekefél.

2014. jan. 16. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Unokatesómat sose nyomnám föl, még akkor se ha azt tartanám helyesnek.

Nem szólnék a talált dolgokról semmit, max négyszemközt lebarmolnám, és elmondanám neki, hogy nem tartom normálisnak.

Az életébe azonban nem avatkoznék bele.

2014. jan. 16. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok beavatkozni, csak nagyon sajnálom, hogy ezt csinálta háta mögött, és még arra sem volt esze, hogy kitakarítsa a kocsit utána. Ma jönnek nálunk és nem tudom, hogy fogom az undoromat visszatartani vele szemben!
2014. jan. 16. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól kiosztanám az unokatesómat. Ő meg intézze el a párjával, ahogy akarja. Nem hagynám szó nélkül, hogy az én kocsimat használja kefélésre, ráadásul, hogy még a gyerekem cuccai is ott vannak.
2014. jan. 16. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Kerdezo unokatestverenek a ferjerol beszelgetunk...

Ha en lennek az unokatestvered, en tudni akarnek rola. Epp most jartam igy, csak a szakitas utan tudtam meg, h megcsalt, mert nem szoltak, akik tudtak. Pedig nekem jobb lett volna.

Azert vastag pofa kell ehhez, h a feleseg unokatestverenek az autojat kerje kolcson...

2014. jan. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!