Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, előtte vagy majd ha észreveszi magyarázzam el?
ahogy nézem ez olyan betegség, amit nem lehet elkapni
mondd el neki, ha nem is azonnal, de később igen, vagy ha rákérdez, akkor
Szió!
Én is vitiligós vagyok.Jelenlegi kapcsolatom elején(ami amúgí már 4 éve tart) még kevesebb pöttyöm volt..nekem főleg anyajegyek körül.Most már csak úgy simán is van és elég nagy is van.Én nem mondtam el neki, de nagyon féltem a reakciójától..Főleg hogy egy elég kényes helyen is volt..aztán nem tudom hogy csinálta, de egy ideig észre sem vette, pedig elég látványos volt..Aztán amikor megkérdeztem, h nagyon csúnya- e akkor kérdezte hogy "mi?"..Nah aztán akkor megbeszéltük..elmondtam hogy ez mi, hogy nem fertőző stb..és teljesen megértett, és elfogadott..sőt ami nekem nagyon fontos volt, még el is tudta magammal fogadtatni..Tudom , hogy elfogad, és nem érdekli, mert így is szépnek tart, és ezáltal nekem is könnyebb.
Szerintem ha észreveszi, elég akkor elmondani, és ha értelmes a srác, akkor nem csinál belőle problémát..Senki sem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!