Félek a lakótársamtól, hogyan tehetnék ellene?
Az egyik lakótársam az a tipikusan elkényeztetett gyerek, aki felnőve is azt gondolja, hogy körülötte forog a világ, és mindenki másnak hozzá kell alkalmazkodnia. Ehhez társul, hogy önmagát jelentéktelennek érzi, és ezt hangerősen meg gorombasággal próbálja kompenzálni. Beszélni nem lehet vele, mert senkit nem hallgat meg.
A probléma egy pár héttel ezelőtti jelentéktelen ügyön való vita miatt kezdődött, és volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy behúz nekem egyet, csak azért, mert én is fel mertem vele szemben emelni a hangom, amit eddig senki más nem tett meg.
Félek tőle és kerülöm a társaságát, amit hétvégén kicsit nehéz megtenni.
Másnak van ilyen vagy ehhez hasonló tapasztalata?
"én is fel mertem vele szemben emelni a hangom, amit eddig senki más nem tett meg."
hazudsz! egyik szavad uti a masikat!
Hatodik, ha van valami, amit utálok, az az, ha azt állítják, hogy hazudok, amikor nem.
Én is felemeltem a szavam, mert ő, az a bizonyos lakótárs folyamatosan azt teszi. Mit lehet ezen félreérteni? Ő felemelte a hangját, és én is úgy tettem. Nem hiszem el, hogy ezt külön magyarázni kell, és még én érzem magam rossznak!
Amúgy albérlet, nem koli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!