Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez ellen hogy tehetnék?

Ez ellen hogy tehetnék?

Figyelt kérdés
Kiskoromban mikor beteg voltam többször álmodtam azt hogy valami nagyon lassan szabályosan ment, majd gyorsan szabálytalanul. Majd ezt máshogy, lassan szabálytalanul. Volt benne olyan is hogy összecsomósodott egy madzag, meg hogy összetört egy teáskanna.. Tehát elég fura egy álom volt, ami nagyon nyomasztott. Ha beteg és lázas vagyok akkor néha még elő szokott jönni, de ezzel már megbékéltem. A fő probléma hogyha például buszozom és valamiért lassan megyünk elkap ugyanaz az érzés, és mély levegőért kell kapkodnom. Miért van ez és mit tehetek ellene?
2013. dec. 18. 17:56
 1/2 anonim válasza:
szerintem mindenképp pszichológus tudna segíteni, vagyis rávezetni arra,hogy mitől lehetnek ezek az álmok és mitől van ez a "jelenség" nálad.
2013. dec. 26. 00:06
 2/2 anonim válasza:
Első vagyok megint. Nem hiszem hogy meg tudod változtatni,hogy ne legyenek, de ha már tudod az okát az egy jó út a "gyógyulás" felé :D
2013. dec. 26. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!