Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért félnek az emberek attól...

Miért félnek az emberek attól akiről tudják, hogy gyilkosságért ült?

Figyelt kérdés

A faluban lakik egy fiatalember aki gyilkosságért 15 évet ült. Az emberek többsége fél tőle, pedig nem bánt senkit.

Miért?

Ha elmegyünk egy nagyobb városba ott is járkálhatnak gyilkosok, nincs a homlokukra írva, mégis gyanútlanul járkálunk mellettük, melléjük ülünk a buszon stb.

Ezt a férfit meg folyton piszkálják, összesúgnak a háta mögött.

2014. jan. 12. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mivan? Nehogy már itt elkezdjük védeni a gyilkosokat, emberek. Lassan nem lesz menő, hogy én még nem öltem meg senkit.

Én instant villamosszéket adnék az összes alá. Kivéve aki önvédelemből gyilkolt, vagy esetleg valamiféle jogos bosszúból, azt még talán meg tudom emészteni.

2014. jan. 12. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

15 évet azért nem osztanak rá minden kis bolti tolvajra, szóval elég komoly ügy lehetett.

aki egyszer erre vetemedik, annak az elméjében van valami zavaros. nem csodálom hogy az emberek nem csókolgatják körbe...

2014. jan. 12. 20:11
 13/16 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerősöm aki szintén ült már. A faluban mégsem bántja senki, beszélgetnek vele, az önkormányzatnál felügyeli a közmunkásokat.
2014. jan. 12. 20:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ne hogy már barátkozni kelljen vele.. Az egyik hozzászólónak igaza van, aki ölt abban ez a gonoszság a mai napig benne van. Természetsen nem mindegy, hogy miért tette, de 15 év az sugall valamit. Ha őt zavarja, akkor költözzön máshová új életet kezdeni, ahol nem ismerik. De ne csodálkozz, hogy a többi ember nem ujjong, hogy ott van.
2014. jan. 12. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért félne az ember olyantól akit nem ismer? Akiről tudja, hogy gyilkos persze, hogy fél, de akiről nem tudja, de lehet, hogy az attól nem fél. Mekkora buta egy kérdés...
2014. jan. 12. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Van ám különbség gyilkosság és gyilkosság között.

Olvastam anyáról, aki 11 évig hallgatta gyógyíthatatlan lány üvöltéseit, sikítozásait az állandó fájdalmától és az ő könyörgésére fojtotta párnába.

Összehasonlítható az ilyen pl. egy brutális állattal, aki leszúr egy nőt pl. csak azért, mert az nem hajlandó vele szobára menni?

Vagy volt olyan eset is, mikor egy rögeszmés elmebeteg üldözte a tagot, aki elköltözött, munkahelyet váltott, de oda is követte, 10 éven át zaklatta. A feljelentések ellenére is, ugyanis nem lehet "szegénnyel" semmit tenni, mondták a rendőrők, mert beteg, nem beszámítható.

Ki ne kattanna be, ha állandóan fenyegetik, követik, mindennap verbálisan bántalmazzák, összefirkálják a postaládáját stb. és a végén kinyírja azt a gyagyást.

Az nem ugyanaz, mint a "csúnya a képed ezért meghalsz" -kategória.

Szóval én max. úgy félek vagy nem félek valakitől, ha tudok előzményt, és ismerem is.

Ha nem, maximum fenntartásaim vannak és óvatos vagyok de ennyi.

2014. jan. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!