Az emberek mennyi idő után felejtik el, ha valaki hibázott?
Kérdező, ez múlik a hibázó egyénen, a környezeten, meg a hibán magán... ugye nem mindegy, hogy a hiba
következtében 3 pohár tört el, vagy 3 ember halt meg...
Elsősorban neked kell elfelejteni, mert ha te nem teszed meg akkor örökké cipelni fogod a súlyát mert úgy gondolod mindenki ezt gondolja mit csináltál 4 évvel ezelőtt.
Nem tudom milyen hibát követtél el, de ha már javítottál rajta próbáld meg feldolgozni és túllépni rajta.
Minden ember hibázik, hisz emberek vagyunk.
Vagy keress fel egy pszichológust és beszéld ki magadból ami aggaszt,segíteni fog!
Jó lenne, ha minden esetre érvényes lenne az, amit az első válaszoló írt, de ez nem így van.
Vannak emberek, akik soha nem felejtenek, illetve vannak hibák, amelyeket soha nem lehet elfelejtetni egy adott környezettel, ezért kell akár elmenni is onnan és új életet kezdeni máshol.
A lényeg az, hogy én sem vagyok az értelmetlen és idegőrlő mártírkodás híve. Ha valaki nem akarja elfelejteni a hibáidat, hát egye fene. Te ne azért szívjál, mert ő nem képes túllépni rajtad. Az életedet senki miatt ne cseszd szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!