Hogy viselkedtek, ha a párotok megsért? Plusz nem látja be, hogy hibázott.
Ja tényleg, addig nincs szex.
Amúgy az én párom is ilyen.
Az enyém is ilyen VOLT. Aztán beszéltem vele , nem változott, nem tudtam elviselni, így szétmentünk...
Amúgy én nem csak megbántottságot éreztem, hanem hogy megalázott is, mivel nem figyelt rám kellő képen...meg sokszor úgy éreztem, hogy feszegeti a határaimat, hogy meddig mehet el... hát addig mehetett el, ezt ő is tudta, de direkt tovább ment... aztán jött pitizni, meg minden, de már nem számított..részemről vége lett... szórakozzon mással, és röhögjön ki mást!
Ugye ezt a sok baromságot csak viccből írtátok?
Annak, aki szerint szexmegvonás kell: hát ez szánalmas. Így indul az elhidegülés, ráadásul nem vagyok olyan hülye, hogy magamat is büntessem.
Annak, akik szétmentek: nem azért mentetek szét, mert a párod megsértett, és nem változott meg, hanem mert nem voltatok egymáshoz valók. Erről egyikőtök sem tehetett. Egyszerűen nem bírtátok elfogadni egymást, olyannak, amilyen.
Kérdezőnek: ha eddig hamar megbocsátottál, most már nem igazán lehet "taktikázni", mert ez kb. annyit jelentene, hogy vagy most hazudsz a taktikázással, vagy egész eddig hazudtál a megbocsátással. Ha eddig megbocsátó voltál, és ő így ismert meg, nem várhatod el, hogy most hirtelen másmilyennek lásson és másképp viszonyuljon. Legyél önmagad, legyél nagyvonalú, nem azon az egy szón múlik. Félreértés ne essék: el kell neki mondani, hogy megbántott és hogy mivel, néma gyereknek anyja se érti a szavát. Minél tovább játszod a sértődöttet, annál rosszabb lesz a helyzet, annál inkább beleéled magad, mekkora igazságtalanság történt veled, annál nehezebb lesz megbeszélni a dolgokat. Sok ilyen eset - észre se veszitek, már elhidegültetek, nem tudtok beszélgetni. Menj haza, csábítsd el, utána összebújva beszéljétek meg a dolgokat. Ennyi.
"Nem állok szóba vele, amig ki nem engesztel...." ez a legrosszabb megoldas, en tapasztaltam, viszont az okat nem tudtam, eselyem sem volt megoldani.
Viszont beszelj vele normalisan, mondd el a problemadat szemtol-szembe, hogy mennyire fontos neked stb...
Ha tovabbra is paraszt marad, akkor lehet nem o a te embered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!