Munkanélküliek, ti hogy bírjátok a mindennapokat?
2x éves fiatal vagyok szakmákkal, nyelvismeretekkel de évek óta nincs normális tartós munkahelyem. A legutóbbi pont az ünnepekkor szűnt meg, igaz az se volt szerződéses munka.
Most megint itthon vagyok és a 22800 ftot kapom. anyámék tartanak el ( sajnos megromlott viszonyban állunk ) de így is beadok a számlákba meg segítek is neki.
Munkakeresés folyamatosan de mivel szinte semmi pénzem sincs, így interjúra se tudok nagyon menni, mert már az út több mint 1000 ft lenne a városba
Az ország eldugott helyén lakom ahonnan mindenki menekül...vidékieket a városban nem nagyon vesznek fel, a faluba meg ilyenkor nincs semmi munka hacsak közmunka nem akad éppen de most az se
Nincsenek ismerőseim se ahova költözhetnék
Teljesen egyedül maradtam, nincs segítségem se és már az öngyilkosság szélén állok
Ti hogy élitek meg a napokat? Nektek segít valaki? Nektek mi adott erőt?
Munkanélküli ellátást nem kaphatsz,mert ez ugye több mint a 22800 forint.?
Egyedüli megoldás szerintem a külföldi munka ,ha van szakmád és idegen nyelvet is beszélsz akkor jók az esélyeit.
Egy eldugott faluban ahol semmi sincs reménytelen egy fiatalnak a jövője.
gondoltam rá de mivel se tőkém se autóm nincs így nehézkes
kölcsönt meg senki nem ad nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!