Miért bántjátok az EMO kat?
Mindenkinek vannak problémái!
Tulajdonképpen nekem aztán semmi gondom-problémám nincs velük.
Talán azért "feltűnőek" másoknak mert a helyes lányok és srácok elcsúfítják magukat és némelyik aztán igen túlzásba viszi.
Ha tényleg olyan nagy lelki fájdalmuk lenne,akkor nem lenne idejük beigazítani azt az agyontépett 1 literrel hajlakkozott hajukat,átalakítani a ruhatárukat talpig feketére,kisminkelni magukat erős fekete sminkkel,pózólni a neten,hanem próbálnának tenni,azért,hogy jobb legyen,és megoldani a gondokat.
Tudom..most jönne az a kérdés,hogy "És hogyha pesszimista és nem tud küzdeni?" akkor sem öltözködne úgy,mint egy holló és próbálná elrejteni a fájdalmát és nem feltünősködne,mert általában a pesszimista kamaszok (általában az EMOK kamaszok) visszahúzódóak és próbálnak elvegyülni,hogy ne érje őket semmilyen rossz.
Hidd el!a felnőttek is keresztül mennek sok mindenen..
Valamelyik anyuka a gyerekét veszíti el,mégsem vagdossa magát,és nem alakítja át a külsejét.És hozzátenném,hogy szerintem nincs annál szörnyűbb dolog,mint egy anyának elveszíteni a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!