Miért bántjátok az EMO kat?
Már most megmondom kedves kérdező hogy tizenéves és lány vagy...
Másrészt meg a fentebbiek megmondták, biztos sok fogalma van a világfájdalomról a sok emosnak...
igen lány vagyok,15 éves
nem mindegyik olyan épp ezaz az emberek csak a önsajláltatókat veszik észre és ebből lesz egy vélemény de van olyan aki nem is mondja ˇ"nem sajnáltatja magát"
Azért, mert a legtöbb köztük igénytelenül néz ki, és a fele sem jellemző rájuk, amit képviselniük kéne. A többségük egyáltalán nem érzékeny, ugyanolyanok, mint a többi "átlagos" ember. Imádnak panaszkodni, gyakori az önsajnáltatás náluk. Szintén a többségre az a jellemző, hogy semmin nem mentek keresztül, csak azért mondják, hogy felhívják magukra a figyelmet.
4-5 éve szinte csak velük lógtam, jól kiismertem őket, egy "emo" sráccal elég sokáig jártam is. Azonban vannak kivételek, akik adnak is a külsejükre, és valóban normálisak, van a kinézet mögött értékes belső, de ez a típus nagyon ritka.
Általában 1-2, max. 3 év után szinte mindannyian "stílust" váltottak/váltanak, és mivel a többi ember csak a negatív dolgokat látja - teljesen jogosan - ez alapján ítéli el őket.
Én nem bántom őket, de van néhány erős eset, amit már én se bírok.
Az Emo egy stílus, a követői érzékenyebbek, finomak, az öltözködésük meg olyan amilyen... de ezt sokan gyakran összekötik a mély depresszióval, és maguk is úgy kezdenek el viselkedni apró cseprő dolgok miatt, bemesélik maguknak, hogy sz*r az élet, ezzel kifigurázni a depressziót, ami egy betegség. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Egyébként nem ítélek el senkit, amíg meg nem ismerem. Nem tudom, mi áll mögötte, és minden ember máshogy éli meg a fájdalmat, más akasztja ki, máshogy dolgoz fel egy negatív dolgot, így nem lehet olyat mondani, hogy "Neki rosszabb, ezért te fogd be"
Az az erős, amikor nyíltan vagdossák magukat, öngyilkosságról beszélnek, utálják az életet, mert ezek komoly és borzasztó dolgok, sok ember küszködik velük, de ők nem beszélnek róla napi szinten a barátaikkal.
akinek valójában bajavan az magába fordul
akinek kevésbé van baja az sajnáltatja magát a stílus meg stílus kinek mi ,csak azt nem bírom mikor pl.én is megyek az utcán és már elítélnek 1esek pedig nem is ismernek nem tudják mivan belül,mit érzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!