Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bántjátok az EMO kat?

Vexii kérdése:

Miért bántjátok az EMO kat?

Figyelt kérdés
Ugyan olyan emberek mint ti csak érzékenyebbek és sokmindenen keresztül mennek. Ne ítéljel valakit ha nem is ismered,..
2013. dec. 18. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mások is keresztülmennek ugyan olyan dolgokon, mint ők, mégsem lesznek emok. Nekem amúgy semmi bajom velük, azt csinálnak, amit akarnak.
2013. dec. 18. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy béna kifutott divat hóbórt, semmi más. 20-30 éve talán nem voltak érzékeny emberek akik sok mindenen keresztül mennek? De, csak nem volt szembe lógó hajuk, meg feketére festett körmük stb... és nem azzal voltak elfoglalva hogy a marha nagy világfájdalmukat széles vásznon reklámozzák a világnak. Kb ennyi...
2013. dec. 18. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Már most megmondom kedves kérdező hogy tizenéves és lány vagy...

Másrészt meg a fentebbiek megmondták, biztos sok fogalma van a világfájdalomról a sok emosnak...

2013. dec. 18. 22:47
 4/12 A kérdező kommentje:

igen lány vagyok,15 éves

nem mindegyik olyan épp ezaz az emberek csak a önsajláltatókat veszik észre és ebből lesz egy vélemény de van olyan aki nem is mondja ˇ"nem sajnáltatja magát"

2013. dec. 18. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Te sem ismersz még sok mindent látszik, tudod az itt a probléma: Világfájdalma van? Oké! Bár 10-20 éves kor között biztosan olyan tapasztalt és annyi élettapasztalat van a háta mögött, hogy tudja és átérzi mi egyáltalán a " világfájdalom ". De tegyük fel tudja és az van neki, akkor mért jön hozzá a félrefésült fekete haj, a fekete körmök, a csámpás járás meg a többi kiegészítő? Mért? Mert nem világfájdalma van, csak megtetszett neki a kinézetük, és akkor már rájött, hogy rögtön neki is az van... 80-as években minden második fiatal punk volt, mert az volt a menő, közben 99%-uk nem is volt valódi punk, nem tudta mit jelent ez az életvitel, ugyanez van itt is, csak míg tényleg 2006 környékén csak ilyen tinédzsereket lehetett látni, mostanra már kifutott " divat " is lett...
2013. dec. 18. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
de valamiért mégis ez maradt meg az emberekben. mert a legtöbbjük sajnáltatja magát. és nem kell ahhoz mondani semmit se hogy láthatóan sajnáltassa magát valaki.
2013. dec. 18. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért, mert a legtöbb köztük igénytelenül néz ki, és a fele sem jellemző rájuk, amit képviselniük kéne. A többségük egyáltalán nem érzékeny, ugyanolyanok, mint a többi "átlagos" ember. Imádnak panaszkodni, gyakori az önsajnáltatás náluk. Szintén a többségre az a jellemző, hogy semmin nem mentek keresztül, csak azért mondják, hogy felhívják magukra a figyelmet.

4-5 éve szinte csak velük lógtam, jól kiismertem őket, egy "emo" sráccal elég sokáig jártam is. Azonban vannak kivételek, akik adnak is a külsejükre, és valóban normálisak, van a kinézet mögött értékes belső, de ez a típus nagyon ritka.

Általában 1-2, max. 3 év után szinte mindannyian "stílust" váltottak/váltanak, és mivel a többi ember csak a negatív dolgokat látja - teljesen jogosan - ez alapján ítéli el őket.

2013. dec. 18. 23:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bántom őket, de van néhány erős eset, amit már én se bírok.

Az Emo egy stílus, a követői érzékenyebbek, finomak, az öltözködésük meg olyan amilyen... de ezt sokan gyakran összekötik a mély depresszióval, és maguk is úgy kezdenek el viselkedni apró cseprő dolgok miatt, bemesélik maguknak, hogy sz*r az élet, ezzel kifigurázni a depressziót, ami egy betegség. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Egyébként nem ítélek el senkit, amíg meg nem ismerem. Nem tudom, mi áll mögötte, és minden ember máshogy éli meg a fájdalmat, más akasztja ki, máshogy dolgoz fel egy negatív dolgot, így nem lehet olyat mondani, hogy "Neki rosszabb, ezért te fogd be"

Az az erős, amikor nyíltan vagdossák magukat, öngyilkosságról beszélnek, utálják az életet, mert ezek komoly és borzasztó dolgok, sok ember küszködik velük, de ők nem beszélnek róla napi szinten a barátaikkal.

2013. dec. 18. 23:32
 9/12 A kérdező kommentje:

akinek valójában bajavan az magába fordul

akinek kevésbé van baja az sajnáltatja magát a stílus meg stílus kinek mi ,csak azt nem bírom mikor pl.én is megyek az utcán és már elítélnek 1esek pedig nem is ismernek nem tudják mivan belül,mit érzek

2013. dec. 18. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kár erre bármit is mondani, majd kinövöd. :)
2013. dec. 18. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!