Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bántjátok a Fideszt?

Miért bántjátok a Fideszt?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig azt mondja, hogy a Fidesz párt megnövelte a fizetését, miattuk élünk sokkal jobban.

Karácsonyra is sokkal több dolgot kaptunk.

Anyu szerint, a baloldali MSZP párt bántani akarja a magyarokat, meg nem tisztel minket és elakarja venni a család jövedelemét.

2013. okt. 15. 15:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
4%
Anyukádnak igaza van :)))
2013. okt. 15. 15:50
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Trafikos az anyukád?
2013. okt. 15. 15:51
 3/23 A kérdező kommentje:
Apukám igen, anyukám máshul dolgozik.
2013. okt. 15. 15:55
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem is csoda, hogy megnövelte a bevételeket, úgyanis ahol lehetett venni cigit, 1 éve 75 ezer hely volt, ma 6 ezer.

Egyszerű matek.

Anyukád szerintem közalkalmazott:D

2013. okt. 15. 15:59
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok MSZP-s, sőt egyik pártnak sem a híve.

De ha anyukád ápolónő lenne, vagy bolti pénztáros, nem

dicsérné a Fideszt.

Akinek eddig is alacsony volt a jövedelme, annak a Fidesz óta még kevesebb 10-15.000.- Ft-tal.

Azt MSZP nem akarja bántani a magyarokat, és nem a családok jövedelmét akarja elvenni. Csak azokét akarja csökkenteni, akik az egykulcsos adó miatt kapnak többet, és az adóbevétel kiesést a kiskeresetűekkel fizettetik meg.

Tőlünk sokkal jobban álló országokban sincs egykulcsos adó.

Talán beszélgess el azokkal az osztálytársaiddal, akiknek a szülei nem gazdagok, és esetleg karácsonyra nem kapnak semmit. Nagyon sokat találhatsz ilyeneket.

A "nyertesek" vannak másfél-kétmillióan, a vesztesek pedig 7-8 millióan.

2013. okt. 15. 16:15
 6/23 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdések miatt tartom károsnak az internetet 12 éves kor alatt(minimum).
2013. okt. 15. 18:24
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nektek jót tett a Fidesz, de akik szidják, azoknak nyílván rosszat tett...
2013. okt. 15. 19:30
 8/23 Macungo ***** válasza:
0%

Ha anyukád tisztességesen nyerte el az új trafik nyitásának lehettőségét azzal semmi baj nincs.. Valószínüleg pályáztatok és elnyertétek... A régi trafikosok nem tom miből éltek, de biztos nem a dohányból, mert én akárhányszor vettem akárhol cigit mindegyik azt mondta, hogy nincs neki rajta semmi, csak bevonzza a vásárlókat...

Én 10 év dohányzás alatt minden nap vettem cigit, de talán kétszer trafikban.. A többit bolt, benzinkút... De nyugodtan higyétek el, hogy emiatt halnak emberek éhen... Gondolkozzatok már egyszer, ne csak fújátok a propagandát..

2013. okt. 15. 20:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt elfelejted 3% volt akkor a haszon rajta, most meg törvénybe van iktatva a 10%.

A cigi mellé vett egy energiaitalt meg egy újságot, sé máris volt bevételt, volt ahol felest vettek mellé.

Egyik dologból adódott a másik.

A gond nem csak abból adódik, ahogy ezt csinálta a fidesz. Mert ha dohányt ott lehet venni, akkor ok. De ha mást nem árulhat, akkor a régi trafikok is életben tudnak maradni. De mire nyáron bevezették a törvényt, addigra már fagyit is árulhatott volna. És ezzel teszi tönkre a kicsiket.

Árukapcsolásnak hívják ezt. Bemész megvenni egy dolgot, és veszel másik kettőt is mellé.

Nálam a csúcs Nemezeti Traffik, Rétsági benzinkút WC helyén van kialakítva.

Legalább a régi tarfikok nem egy retyó helyén müködött.

2013. okt. 15. 20:38
 10/23 Macungo ***** válasza:
0%

Mivel mint mondottam régen nem lehetett cigi árusításból megélni persze, hogy felemelték...

Alkoholt lehet venni meg energia italt, de ezzel sincs semmi gond.. Fagyit ahol én jártam nem árultak..

Mint mondottam a régi trafikok nem a dohány árulásból éltek meg, tehát most se fognak éhenhalni. Illetve mivel jóval kevesebb helyen lehet árulni, nyilván lesz olyan aki rosszul jár, nem kapja meg az engedélyt..

Nekem is volt már úgy, hogy létszámleépítés fűnyíró elv szerint, nem a munkám miatt, hisz aki döntött az még csak nem is abban az épületben dolgozott, ráadásul közalkalmazott voltam, de nem a kormányt hibáztattam..

Bár egy éven belül visszaszivárgott több száz kollégám a közszférába dolgozni, tehát semmi értelme nem volt a létszámleépítsnek, humbug.. Én legalább a versenyszférában helyezkedtem el..

De mint mondottam nem haragudtam ezért a kormányra. Inkább rögtön kerestem másik állást.. És nem vissza hanem előre néztem. Jobban is jártam.. Valahol hálás lehetek érte.

2013. okt. 15. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!