Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért az átlagon aluli nőknek...

Miért az átlagon aluli nőknek minden jobban sikerül, mint az átlagon felüli nőknek?

Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal boldogabbak az életben, párkapcsolatban, barátilag, stb.
2013. nov. 14. 18:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
53%
Én még azt is észrevettem, hogy a buta, semmilyen nők sokkal hamarabb találnak pasit maguknak, mint az igazi vagány, szép, okos, sikeres nők. Pl ott van 2 kolleganőm, szépek, okosak, vezető poziióban dolgoznak, csinosak, kedvesek, és nincs még pasijuk se, pedig 27-28 évesek. Más meg? Pl a 2 bunkó, primitív, ostoba, kibírhatatlan, csúnyácska, elhízott uncsim, 23-24 évesen férjhezmentek és ami a legdurvább, hogy szereti őket a pasijuk, csak nem tudom mit szeret rajtuk...
2013. nov. 14. 20:02
 32/41 anonim ***** válasza:
79%

én meg azt vettem észre, hogy már gyerekkorban kialakul ez, szóval nem külsőségektől függ.

pl. vannak tinik, akiknek szép szerelmi kapcsolataik vannak, több évesek akár, és vannak akiket mindig kihasználnak, vagy mindig kudarcba fulladnak, leszámítva 1-2 szép időszakukat viszont.

nos, ez megmarad később is, meg az egész életben.

tehát valahol ezt hozzuk magunkkal neveltetésből, vagy hitből, önhitből, önbiz.hiányból, személyiségfejlődésből, vagy annak sérüléséből.mármint azt, hogy milyen sikereink lesznek akár szerelmi akár egyéb területeken.

2013. nov. 14. 20:04
 33/41 anonim ***** válasza:
78%
Van egy nagyon szép barátnőm, ő boldognak mondja magát. Én kevésbé vagyok szép/csinos, én is boldognak érzem magam. Szerintem nem a külsőtől függ a boldogság! Egy szép lány is lehet okos, humoros, jó társaság akivel szeretnek együtt lenni az emberek, és egy csúnyácskább is. És mind a kettő típus lehet buta, hisztis, idegelő némber. Ez nem ettől függ. A szépség egy állapot, ami idővel elmúlik, elfakul, nem pedig egy tulajdonság ami téged jellemez.
2013. nov. 14. 20:11
 34/41 anonim ***** válasza:
75%
Ki mondja meg, hogy mi a szép, és mi dönti el hogy ki átlagon felüli? A szépség szubjektív, kinek ez szép, kinek az... Ne idegesítsél már...
2013. nov. 14. 20:12
 35/41 anonim ***** válasza:
24%

"Én még azt is észrevettem, hogy a buta, semmilyen nők sokkal hamarabb találnak pasit maguknak, mint az igazi vagány, szép, okos, sikeres nők. Pl ott van 2 kolleganőm, szépek, okosak, vezető poziióban dolgoznak, csinosak, kedvesek, és nincs még pasijuk se, pedig 27-28 évesek."

Ezzel egyet kell értsek sajnos, ugyanis nekem is vannak szép, intelligens, tehetséges női ismerőseim, akiknek nincs komoly kapcsolatuk. MÉG. Ugyanis a buta, felszínes, esetleg gyönyörű nők ugyan lehet bármilyen pasit megkapnak, viszont egyik ilyen, környezetemben levő nő sincs sosem komoly párkapcsolatban, és bár folyton nagyzolnak, nagyképűsködnek, azért mélyen baromi szomorúak, ugyanis senkinek se kellenek hosszútávon.

Viszont nem akarok nagyképű lenni, én is szép vagyok. Régen nem volt önbizalmam, viszont kamaszodás után "kivirultam", jöttek utánam az (akkor) fiúk, most meg már a férfiak fordulnak meg utánam. Igazából ha kicsit kidobnám magamat és nagyszájúskodnék, meg eladnám, hogy mekkora ász is vagyok, akkor bármilyen pasit megkaphatnék. Mégis, mikor meglátják a férjemet, akkor csak legyintenek. Hogy miért? Mert nem kifejezetten sportos az alakja. Mégis így imádom őt, és már hosszú évek óta boldogan élünk, boldogabbak nem is lehetnénk, és igen, mellette is szépnek érzem magamat, sőt.

Szóval ennyit az általánosításról.

2013. nov. 14. 20:19
 36/41 anonim válasza:
62%
Szerintem: Egy nőnek kell egy átlagos, vagy egy kicsit annál szerényebb külső és a többi már az egyebeken múlik. A külsőnek a kapcsolat kezdetén van nagy szerepe, később a többi tulajdonság dönti el, hogy mi lesz a dologból. A férfiak eléggé sokféleképpen állnak a nőkhöz. Ezt úgy értem, hogy mire is kell nekik az a nő. A többség úgy van vele, hogy másmilyen kell szórakozásra, másmilyen kell feleségnek. Nem biztos, hogy ez tudatosul bennük, de már csak ilyen az átlagos pasas. Sokat számít a természetük, de itt már nagyobb a különbség. Van amelyik olyat keres, akit a "szárnyai alá vehet", védelmezhet, van aki keresi a kihívásokat.... stb. Okos, munkájában sikeres, karrierista nőkkel sokkal nehezebb az élet. A hagyományos feleségszerepben nem biztos, hogy nagyon jól beválnak, ráadásul a párjuktól is maximumot szokták követelni. Szerintem azok a férfiak vannak kevesebben, akik erre vágynak, de vannak ilyenek isszép számmal. Ezeket viszont elég nehéz megtartani hosszútávon. Egy átlagon felüli külsővel rendelkező nő úgy gondolja, hogy neki egy átlagon felüli férfi jár. Nincs ezzel gond, de az átlagon felüli férfiak sokkal több „csábításnak” vannak kitéve, sokkal nehezebb őket megtartani akkor, amikor egy nő veszíteni kezd a fiatalkori varázsából. Szóval… ilyesmiről annyit írtak már, hogy kész unalom.
2013. nov. 14. 20:20
 37/41 anonim ***** válasza:
44%

szerintem a boldogsághoz nem a külsőség a fontos, az életben való boldogulásnál nyom valamicskét a latba egy nő kinézete, de az, hogy ki hogy szeret és hogy szeretik, vagy mennyire boldog, az csakis belülről fakad.

nem egy nagyon szép lányt ismerek, akiknek nagyon nagyon boldog kapcsolatuk van. (belelátok valamicskét az életükbe, tudom, hogy nem csak mondják)

amúgy átlagos lányokat is ismerek, akikkel szintén ez a helyzet.

szóval én nem általánosítanék így... ráadásul ez az átlagon aluli kategória elég nehezen beazonosítható... :)

2013. nov. 14. 20:23
 38/41 anonim ***** válasza:
40%
A legtöbb nő az esküvő után már nem foglalkozik annyit külsejével, mint előtte. Ha meg gyereket is szül, pláne, megváltozik a külseje.. az alakjuk sok esetben soha nem lesz már olyan, mint régen és idejük, energiájuk sincs azzal foglalkozni, hogy éppen hogy néznek ki, ha valaki dolgozik, gyerekeket pesztrál és házimunkát végez egész nap, a smink és a szexi ruha csak zavaró lenne. ha ez sokáig fennáll az ember stílusa alapból megváltozik és az átlagos, csinos nőből egy farmer/pólós, kissé túlsúlyos anyuka lesz, viszont van egy szerető családja, van jobb dolga is, minthogy az életén rágódjon és elégedetlenkedjen.. Azok a nők, akik egyedül élnek, van idejük és energiájuk csak saját magukkal foglalkozni. Általában figyelnek arra, hogy mindig a lehető legjobban nézzenek ki, sokkal jobban néznek ki, mint az "anyukák". Viszont, mivel nincs pasijuk/férjük, folyton azon mesterkednek, hogy találjanak valakit és vesztesnek érzik magukat, amiért nekik még nem sikerült révbe érniük. Ez minden esetben így van, csak az ember gyakran nem vallja be.. ez a szingli vagyok, de így jobb nekem duma kamu, minden nő társat akar maga mellé és legtöbb esetben házasságot és gyereket is. Persze, siránkoznak, ha nincs és sikeresebbnek, szerencsésebbnek tartják azokat a nőket, akiknek van.
2013. nov. 14. 20:27
 39/41 anonim ***** válasza:
56%
Azért választanak átlagon aluli nőket, mert velük nem kell versenyezniük és játszhatják mellettük a menőt, meg uralkodhatnak felettük. Egy okos nővel ezt már nem tehetik meg. Ezért sok értékes ember nem talál társat. Ennyi.
2013. nov. 14. 20:47
 40/41 anonim válasza:
36%

# 37/39 „ráadásul ez az átlagon aluli kategória elég nehezen beazonosítható... :)”

Az átlagos kategória legalább olyan nehezen azonosítható. Mivel külsőről és ízlésről van szó, ezek kezelhetetlen fogalmak. Van akiket kiráz a hideg egy sokak szerint „csúcs”-nak (Barbi-szerű) mondható nőtől.

2013. nov. 14. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!