Miért az átlagon aluli nőknek minden jobban sikerül, mint az átlagon felüli nőknek?
én meg azt vettem észre, hogy már gyerekkorban kialakul ez, szóval nem külsőségektől függ.
pl. vannak tinik, akiknek szép szerelmi kapcsolataik vannak, több évesek akár, és vannak akiket mindig kihasználnak, vagy mindig kudarcba fulladnak, leszámítva 1-2 szép időszakukat viszont.
nos, ez megmarad később is, meg az egész életben.
tehát valahol ezt hozzuk magunkkal neveltetésből, vagy hitből, önhitből, önbiz.hiányból, személyiségfejlődésből, vagy annak sérüléséből.mármint azt, hogy milyen sikereink lesznek akár szerelmi akár egyéb területeken.
"Én még azt is észrevettem, hogy a buta, semmilyen nők sokkal hamarabb találnak pasit maguknak, mint az igazi vagány, szép, okos, sikeres nők. Pl ott van 2 kolleganőm, szépek, okosak, vezető poziióban dolgoznak, csinosak, kedvesek, és nincs még pasijuk se, pedig 27-28 évesek."
Ezzel egyet kell értsek sajnos, ugyanis nekem is vannak szép, intelligens, tehetséges női ismerőseim, akiknek nincs komoly kapcsolatuk. MÉG. Ugyanis a buta, felszínes, esetleg gyönyörű nők ugyan lehet bármilyen pasit megkapnak, viszont egyik ilyen, környezetemben levő nő sincs sosem komoly párkapcsolatban, és bár folyton nagyzolnak, nagyképűsködnek, azért mélyen baromi szomorúak, ugyanis senkinek se kellenek hosszútávon.
Viszont nem akarok nagyképű lenni, én is szép vagyok. Régen nem volt önbizalmam, viszont kamaszodás után "kivirultam", jöttek utánam az (akkor) fiúk, most meg már a férfiak fordulnak meg utánam. Igazából ha kicsit kidobnám magamat és nagyszájúskodnék, meg eladnám, hogy mekkora ász is vagyok, akkor bármilyen pasit megkaphatnék. Mégis, mikor meglátják a férjemet, akkor csak legyintenek. Hogy miért? Mert nem kifejezetten sportos az alakja. Mégis így imádom őt, és már hosszú évek óta boldogan élünk, boldogabbak nem is lehetnénk, és igen, mellette is szépnek érzem magamat, sőt.
Szóval ennyit az általánosításról.
szerintem a boldogsághoz nem a külsőség a fontos, az életben való boldogulásnál nyom valamicskét a latba egy nő kinézete, de az, hogy ki hogy szeret és hogy szeretik, vagy mennyire boldog, az csakis belülről fakad.
nem egy nagyon szép lányt ismerek, akiknek nagyon nagyon boldog kapcsolatuk van. (belelátok valamicskét az életükbe, tudom, hogy nem csak mondják)
amúgy átlagos lányokat is ismerek, akikkel szintén ez a helyzet.
szóval én nem általánosítanék így... ráadásul ez az átlagon aluli kategória elég nehezen beazonosítható... :)
# 37/39 „ráadásul ez az átlagon aluli kategória elég nehezen beazonosítható... :)”
Az átlagos kategória legalább olyan nehezen azonosítható. Mivel külsőről és ízlésről van szó, ezek kezelhetetlen fogalmak. Van akiket kiráz a hideg egy sokak szerint „csúcs”-nak (Barbi-szerű) mondható nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!