Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért az átlagon aluli nőknek...

Miért az átlagon aluli nőknek minden jobban sikerül, mint az átlagon felüli nőknek?

Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal boldogabbak az életben, párkapcsolatban, barátilag, stb.
2013. nov. 14. 18:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
94%
Tanárom beszélt erről egyszer, azt mondta, hogy az attraktív emberekkel kivételeznek, mert jó tulajdonságokat társítanak a jó külsőhöz. Megszokják, hogy mindent könnyen elérnek, a kevésbé vonzó külsejű emberek pedig többet tesznek a sikerükért és egy szint után már nem a kinézet fog számítani.
2013. nov. 14. 19:25
 22/41 anonim ***** válasza:
82%

Talán mert hiúak, önteltek.

Én ha átlagon felüli gyönyörű nő lennék, akkor sem jelenteném ezt ki magamról. Mert nincs olyan, hogy átlagon felüli. A szépség mulandó dolog. És nincs olyan, hogy valaki tényleg mindent egybevetve tökéletes. Mindenkinek vannak hibái.

A lényeg és ami megmarad az emberben, ami emberré tesz, az a belső. A belső értékek.

És ha egy gyönyörű nőnek nincs annyi sütni valója, nincs annyi pozitív emberi tulajdonság benne, akkor az sikertelen lesz. Pláne, ha ő a kinézete miatt tartja magát átlagon felülinek. Annak az embernek túlságosan fontosak a külső dolgok és valószínűleg kevesebbet fordít a belső értékekre.

Egy átlagos nő, átlagosnak vallja magát, nem csak a külső számít neki.

2013. nov. 14. 19:26
 23/41 anonim ***** válasza:
57%
Aki kevesebbet vár,az többet kap.Egy átlagos (vagy ahogy a kérdező írja,átlagon aluli)nőnek sztem kisebbek az elvárásai sok mindennel kapcsolatban(magamból indulok ki)pont ezért bevonzza a sokkal többet,vagy sokkal jobbat.Én pl semmi extrára nem vágytam sose,legyen munkám,fedél a fejem fölött,legyenek gyerekeim,és ne nyomorogjunk.Most van két szép lányom,egy párom akivel még mindig nagy a szerelem.Van két kocsink,és pénzünk is annyi,hogy nekem ne kelljen járni dolgozni.Megvan a boldogság,sosem gondoltam volna,hogy egyszer így fogok élni.Vigyázok is rá,mert valahogy hiszem,ha nem vagyok hálás azért amim van,akkor el is fogom veszíteni.A lényeg a szerénység,mint itt az egyik előttem szóló már írta.
2013. nov. 14. 19:27
 24/41 anonim ***** válasza:
95%
Akik nem szépek, és ezt tudják magukról, általában igyekeznek más tulajdonságokkal kompenzálni ezt, ami hosszú távon többet használ egy bármiféle emberi kapcsolatnak, mint a szépség önmagában. A szép emberek sokszor el vannak kényeztetve, gyerekkorukban megszokják, hogy mindenki pusztán a kinézetükért imádja, ajnározza őket, és később is ezt várják, meg sem fordul a fejükben, hogy a kapcsolatokért tenni is kell.
2013. nov. 14. 19:30
 25/41 anonim ***** válasza:
73%
Én átlagon felülinek tartom magam még ha ez nagyképűen is hangzik, és nem panaszkodhatok. Eddig minden úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Imádom a divatot, nagyon figyelek a külsőmre. Ezt édesanyámtól örököltem, ő is mindig tip-top volt. Ránézésre valószínűleg sokan engem is felszínesnek, "üresfejű műnőnek" gondolnak. Mégis van 2 diplomám, jó munkahelyem, imádok nyelvet tanulni, célom, hogy minél több nyelven tudjam magam megértetni. A keresetem is jóval átlagon felüli, így megtehetem, hogy odafigyeljek a külsőmre, jól öltözzek, rendszeresen járjak kozmetikushoz, fodrászhoz, plasztikai műtétem is volt már. Gyerekem nincs, nem is tervezek. Van párom már 8 éve, de nem akarunk összeházasodni, csak élvezzük együtt az életet. Ehhez hozzá tartozik, hogy külön kasszán is vagyunk, szóval a saját fizetésemből élek így, nem kitartott nő vagyok, mint ahogy azt ránézésre sokan gondolhatják. Sokat utazunk, és nem csak a Balatonra, szórakozunk, színházkedvelők vagyunk. A baráti társaságunk is főként jól szituált, jó módú emberekből áll, velük találtuk meg a közös hangot. Szóval nem tudom, hol tapasztalod ezt, az én környezetemben az átlagon felüli nők is boldogok, és sikeresek.
2013. nov. 14. 19:32
 26/41 anonim ***** válasza:
23%
Jobban tepernek, nem gátlásosak, nem aggódnak a hiányosságaik miatt, mindent bevetnek, hogy megszerezzenek, amit akarnak. És minden szempontból könnyebb prédák, sokan beérik velük.
2013. nov. 14. 19:38
 27/41 anonim válasza:
66%
Ha valaki kijelenti, hogy ő felhőtlenül boldog, ott valami bűzlik.
2013. nov. 14. 19:48
 28/41 A kérdező kommentje:

19:25

En átlagosnak,szerénynek, és egyszerünek mondom magamat.

2013. nov. 14. 19:48
 29/41 A kérdező kommentje:

19:48

Ez igy igaz.

2013. nov. 14. 19:49
 30/41 anonim válasza:
59%
én felhőtlenül boldog vagyok. mert végre sikerült egy jót fingani
2013. nov. 14. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!