Mi volt az életed legnehezebb időszaka és hogyan oldottad meg?
Nekem ez kb. 1 évvel ezelőtt kezdődött és júniusba enyhül valamennyire.
Kb. attól kezdtek el nyűzni az érettségi miatt közbe tatát kórházba vitték majd 2 hónapig benn tarották. AMi miatt elég ideges is voltam és közbe még a suliba is egyfolytába belém kötöttek a tanárok emellett többiek is egyfolytába szapultak. /tatát december közepén engedték ki azóta nem is bírja ellátni magát/
Erre 3 hónappal ismét kórházba került. Ekkor kb. 2 hét volt az érettségiig. Utána meg írásbeli és szóbeli közti konzultáiók esetébe 1 nap mentem be 3 órára. De már akkor is a többi érettségis tárgyból elkezedtek nyúzni, hogy oda miért nem járok be. Közbe a két teleplés közt ingáztam mert közbe mamával jártak kórházba akit anya vitt és nekem kellett ott lennem az öreggel.
Kb. 2 órákat aludtam. /ez azóta 4 re nőtt/ Ja és az alatt a durván számítva 1 év alatt 5 barátom/rokonom halt meg. Közbe próbáltam egyik ismerősömben is tartani a lelket mikor neki volta problémái...
19l
Egyedül maradtam a két pici gyerekkel, mert a volt férjem kitalálta, hogy ő inkább még élné az életét..
A család és a barátok segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!