Mi volt a legnehezebb megbocsájtásod oka?
Tehát ami nagyon nehezen ment, de megbocsájtottál? Őszinte volt a megbocsájtás?
Esetleg fordítva volt, hogy neked bocsájtottak meg?
A ferjem szettepte az eskuvoi kepunket a keretet darabokra torte mert eppen hisztizett hogy nem tisztelem.
A latvanyt nem felejtem megbocsajtottam de a tuske marad.
Röviden annyit írnék, mint az első válaszoló.
Hosszabban túl hosszú lenne, lehet nem is volt ilyesmiről szó, csak beképzeltem... de sokáig emlegettem sajnos, szóval a tüske bennem is megmaradt.
hazasok voltunk terhes lettem elhagyott mert o meg nem volt kesz az apasagra es en nem voltam hajlando abortuszra menni.
Egyedul szultem bogve a gyereket soha nem latta es nem fizetett utana.
Ennek 25 eve megbocsajtottam neki?nem haragudtam de nagyon szomoru voltam a seb meggyogyult a heg maradt amikor erre gondolok faj.
De van egy csodeszep felnott gyerekem aki olyan ugyes mint az apja es olyan hisztis es hirtelen is.O karpotolt mindenert igy vegul is az exxem a legszebb ajandekot adta nekem amit csak kaphattam a gyerekem.
utolsó, akár az én édesanyám is lehetnél. csupán annyi a különbség, h az én apám nem küldte abortuszra anyámat, de már a terhesség utolsó hónapjaiban is csalta.
anyum mindig mondta, h meggyűlölte apámat, de mégis élete legnagyobb ajándékát köszönheti neki.
annak ellenére, h szinte semmi kapcsolatom apámmal, iszonyatosan hasonlítunk egymásra, még a legkisebb mozdulatainkban is. vicces az élet néha...
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!