Nem tudok dönteni! Ilyen esetben Ti hogyan döntenétek?
Most a részletekbe nem szeretnék belemenni, és abba se, hogy miért. :)A lényeg hogy ha van egy vágyatok, álmotok, amiért sok-sok éve küzdötök, és számotokra az a legfontosabb, de sehogy sem kerültök a megvalósítás közelébe, és már sokat csalódtok, kezdtek beletörődni, hogy soha nem valósul meg, és végül választás elé állítjátok magatokat: próbálkozni tovább vagy teljesen hátat fordítani az álmotoknak. Mit választanátok? És miért?
Én már hónapok óta őrlődök, és nem tudok dönteni, amikor elérek arra a pontra, hogy oké, kész vége befejeztem, nem tudom tovább ezt csinálni lelkileg kivagyok, akkor meg nem tudok elfordulni az álmomtól mert már a gondolat is halálosan fájdalmas. De az is tönkre tesz, hogy nem haladok előre. Mondhatnánk úgy is, hogy: "Nem számít hogy mennyire fáj valami, ha elengedni még fájdalmasabb."
Mert mindig bennem van, hogy mi van ha most ráhagyom, de jövőre lenne lehetőség és sikerülne?
Elnézést, hogy hosszú, és hogy nem a legmegfelelőbb topic-ba írom, de itt van a legtöbb hasznos hozzászólás. Kérlek segítsetek!
Attól függ hogy mi az álom?
Kicsit azért részleteznéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!