Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek a romániai férfiak...

Szerintetek a romániai férfiaknak tetszenek a magyar nők?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy román barátot,és Romániában nagyon helyesek a pasik..ott nagyon szép lányok vannak,szerintetek egy magyar nőnek lenne esélye mellettük? És esetleg hol tudnék megismerkedni velük?

2013. szept. 22. 16:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40%
Jézusom kérdező! Hogy bírod ezt a sok gyökér válaszolót? 1. A cigányokkal sincs bajom, a románokkal se, a magyarokkal se. De az,hogy a románok cigányok lennének?! Ennyi hülyeséget! Jó ég! Amúgy egy felmérés szerint Franciaország után Romániában költenek az emberek a legtöbbet áolási cikkekre. Tehát ápoltak, és igenis jól öltözöttek! Ők is Bershkába, New yorkerbe, Stradivariusba, Pull and Bearbe vásárolnak... Sokan azt, hiszk, hogy Románia rosszabb, mint Magyarország. Hát nagyon el vannak tévedve....
2013. szept. 24. 00:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
21-es: Persze, hogy sokat költenek rá, hogy aztán dupla áron kitehessék a bolhapiacra :)
2013. szept. 24. 00:31
 23/32 anonim ***** válasza:
Igen , láttam ezt , egy roán nő elmegy az utcán két kilónéterről érződik a parfüm , de a mocsok is látszik , és Figyu becslések szerint Románia lakosságának több mint 20% cigány ... És igen a Moldvából Erdélybe költöztetett csőcselék , + a Romániából átjött pásztorok ahoz tartoznak . De aki nem Erdélybe él az nem tudja miről van szó .
2013. szept. 24. 15:50
 24/32 A kérdező kommentje:
21-es így van! Szerintem teljesen igazad van,sok románnal találkoztam már és lerítt róluk az igényesség.. szóval lehet h erdélyi lány te nem jó helyen nézelődsz
2013. szept. 24. 18:14
 25/32 anonim ***** válasza:
53%
[link] , tényleg nagyon szépek , részemről Ennyi , ha Hülye valaki nincs miről sajnos beszélni , te a magyarországi aki párszor volt romaniaba bizonygatod hogy mien szépek az emberek , röhej .
2013. szept. 24. 20:27
 26/32 anonim ***** válasza:
67%
Antretardált.. mint egy óvodás.. belinkelsz egy képet a Boratból, Romania legelmaradottabb cigányfalvai egyikében készült filmből. Ezek cigányok. A cigány meg a román nem ugyanaz. És Magyarországon is becslések szerint 2millió roma él (20%) hogyha egy Borsodi vagy nyírségi faluból/városból linkelnék képet vagy akár Pest megyei cigánytelepekről, hát ott sem túl ápoltak a faházakban élő cigányok... Másrészt nézd meg INNA-t, Alexandra Stant... ők is románok és ápoltak, gyöönyörűek! Kérdező.. ne foglalkozz a fajgyűlölő informálatlan emberekkel. Románia ugyanolyan, mint Magyarország. A nők nagyon hasonlóak, ott is van szőke, vörös, barna, kreolbőrű, fehérbőrű, mint Magyarországon. De mivel a román latin nép (mint az olasz, spanyol...) ezért több a barna hajú ember. (nem cigányok, csak barna a hajuk! -.-)
2013. szept. 25. 21:44
 27/32 anonim ***** válasza:
69%

igen, latin nép, megspékelve egy jó adag szláv vérrel

ennek értelmében iszonyatosan agresszívek és ki nem állhatják a magyarokat, úgyhogy azért nem kell isteníteni őket...

2013. szept. 26. 16:26
 28/32 anonim ***** válasza:
46%
A magyarok is ugyanúgy meg vannak spékelve egy jó adag szláv vérrel... (Janikovics, Takács, Tóth, Horváth, Kovács, Gerebenics... stbstbstb) mind szláv eredetű nevek.
2013. szept. 29. 14:44
 29/32 anonim ***** válasza:
53%

mondtam én, hogy nem? :D

csupán az agressziójukra próbáltam felhívni a figyelmet

2013. szept. 29. 14:48
 30/32 anonim válasza:
40%

Persze hogy van esély. :) Nekem román a párom (ráadásul bukaresti) és egyáltalán nem utálja a magyarokat. :)

A pasikról nem nyilatkoznék, hogy ne nézzetek elfogultnak,viszont a nők smink nélkül nagyon durván néznek ki. :D

Ismerkedni meg interneten keresztül lehet,esetleg elmész oda és szemezgetsz :)

17/L

2013. okt. 13. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!