A német férfiaknak tetszenek a magyar lányok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 11:31
1/8 anonim válasza:
németek azok betegek ők a csúnyákra izgulnak! A magyarok meg szépek úgyhogy nem hiszem hogy jobban tetszenek nekik mint a német csajok
2/8 anonim válasza:
Vannak vagy 40 millióan a német férfiak, biztos vannak köztük, akiknek bejönnek a magyar csajok.
3/8 anonim válasza:
Van amelyiknek tetszik ,van amelyiknek nem. Engem sokkal többen megbámulnak Németországban, mint itthon. Mások vagyunk, másképp öltözködünk. Ha meg sem szólalunk, akkor is ránk van írva ,hogy idegenek vagyunk.
4/8 anonim válasza:
Nekem német a férjem, és szerinte a magyarok között több a szép nö de sok az igénytelen, vagy a túl cicomázott.
Ez így is van. magyarok között kevés a természetes, vagy aki az túl igénytelen.
Nekem itt rengeteg magyar barátnöm van akinek német a férje.
5/8 anonim válasza:
Sok férfinak bejönnek a megvásárolható, ócska nők, úgyhogy a németek közül biztosan sokan találnak a magyar nők között kedvükre valót.
6/8 anonim válasza:
Én bajor vagyok, magyar a párom, és mindennéls és midnenkinél jobban szertem! Őmiatta megyek pestre!
7/8 anonim válasza:
Ha BMW vel járnak akkor garantáltan igen!
8/8 anonim válasza:
Német a barátom és imád engem. Azt mondja, hogy a magyar nőkben van valami. Mármint az ilyen típusokban, mint én, ami megvadítja a férfiakat. A kisugárzásunk erős és temperamentumosak vagyunk, ezt állítja. Meg persze kívánatosak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!