Szerintetek a romániai férfiaknak tetszenek a magyar nők?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy román barátot,és Romániában nagyon helyesek a pasik..ott nagyon szép lányok vannak,szerintetek egy magyar nőnek lenne esélye mellettük? És esetleg hol tudnék megismerkedni velük?2013. szept. 22. 16:50
11/32 anonim válasza:
persze, van esély csak most ez így fura helyzet
ha az lenne, hogy jól kijössz egy tök normális román sráccal, de bizonytalan a dolog a nemzeti ellentétek miatt, akkor az még úgy oké lenne
de így, hogy vonzódsz hozzájuk, csakmert szerinted ott sok jóképű srác van... hát érdekes :D
12/32 A kérdező kommentje:
hát igaz,lehet hogy másnak érdekesen hangzik,de én kedvelem őket amennyire ismerek ott néhány embert így látásból :)
2013. szept. 22. 17:42
13/32 anonim válasza:
Akkor annak a néhány embernek szólsz, h mutasson már be valami jó román csávónak téged...
14/32 A kérdező kommentje:
Ez tűnik a legegyszerűbbnek,de nem az:D max. 3szor találkoztam velük is,de a kapcsolatom nem olyan szoros velük hogy most csak úgy megkérjem erre
2013. szept. 22. 17:49
15/32 anonim válasza:
Ugyan már, egy a mentalitás.
16/32 A kérdező kommentje:
azért a cigányt ne hasonlítsd a románhoz :D
2013. szept. 22. 18:06
18/32 anonim válasza:
namost várj, itt valami nem stimmel
max 3szor találkoztál velük és eldöntötted, hogy kedveled őket és jó fejek? :D
19/32 A kérdező kommentje:
ha valakivel találkozol,és beszélsz vele akkor csak látod hogy szimpatikus és eldöntöd hogy rendes,meg normális...szerintem ennyi elég ehhez
2013. szept. 22. 18:18
20/32 anonim válasza:
A román lányok Olyanok mint az ősemberek , Székelyudvarhelyi vagyok , rengeteg románt láttam , hülye vagy ha neked azok a vadarcú , rendetlen emberek tetszenek , és igen a románok és a cigányok hasonlóak , főleg Erdélyben , moldovából betelepített csőcselékek mind , szóval cigány a nagy része . Most ha láttál egy szász magyar keverék embert aki románul hadovált ... Megszégyenítés a saját nemzeted , de főleg az erdélyieket , ha MAGYAR országból cigányiába mész udvarolni , és azok a románok Cigányok 3x is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!