Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt olvastam hogy a magyar férfiaknak 16cm az átlag (? ) a felnött férfiaké
én most 13és fél éves vagyok és most a pö.csöm állva 11-12 cm de akkor már nagyon áll, ilyen korban ez normális vagy átlagon aluli ja és még csak most szőrösödik felül
ja és miért áll minden reggel a p.csöm? nektek is feláll mire felébredtek? akkor is mikor nem álmodok a csajommal
Ennyi idősen ez teljesen normális veled kapcsolatban minden.
A reggeli merevedést szokd meg, ezentől így lesz öreg korodig, akkor meg nem a pöcköd, hanem a derekad fog beállni, mint a cövek :D
11-12??? xDDD
baszarok xD
ezzel már hugyozni tudsz, másra úgysem tudod használni :P
ja nekem is áll a bré reggelenként, de rászólok h: "He..öcsi, nyugodjá' le" xD
xD
az egyik osztálytársam is 13 éves de már lassan borotválkoznia kéne a lábai és a kezei is nagyon szőrösek olyan szőrös mint egy felnöté és a hangja is mindig is mély volt de a mostani 2 évben nagyon mély lett a hanglya elképzelhető hogy rendes pöcköse van?
én rajtam még alig van szőr, 2 hónapja vettem észre 1-2 szőrszálat a pöckösömön mostmár van legalább 40 szőrszál és már némelyiket meglehet rendesen fogni is, de a kezemen csak pár hete vettem észre a szőrösödést
jelentősen megnőlhet a pöckösöm? mert a bátyám már 18 éves és egyszer mikor reggel felakart keltenii akkor előtte megnézte a pöckösöm és azóta piszkál hogy milyen kicsi
mer állítólag az övé 20-21 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!