Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz? (lent) 21F

Szerintetek ez gáz? (lent) 21F

Figyelt kérdés
egyetemre járok de nap mint nap utazok mivel az egyetem másik városban van,amúgy nem messze,kb.50perc az út.Szóval nem gáz hogy még a családommal vagyok egyetemi koromban,miközben ,a haverjaim,ismerőseim,kolégáim a városban élnek ahol az egyetem van??

#élet.egyetem
2013. szept. 2. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy megteheted, hogy otthonról jársz be. Majd akkor lesz gáz, amikor megengedheted majd magadnak, hogy elköltözz otthonról, de nem fogod megtenni.
2013. szept. 2. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is van több bejárós, aki még a családjával él, fel sem merül, hogy ez ciki lenne. Most én is gondolkodom a bejáráson, mert egyszerűen jobban jönne ki anyagilag.
2013. szept. 2. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, sőt, örülj neki. Szerencsés vagy, hogy "otthonról" járhatsz egyetemre. Ez anyagilag és kényelmileg is óriási nyereség.
2013. szept. 2. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) megnyugodtam :)
2013. szept. 2. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:

nem gáz

sokkal jobb főznek, mosnak rád, plusz még az 1etem sincs túl messze.

2013. szept. 3. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenki tisztában van hogy anyagi dolgok miatt nehéz különvállni a szülőktől még akkor is amikor már komolyabb munkahelye van az embernek. This is Hungary.
2014. szept. 14. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!