Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akkor most átvágott?

Akkor most átvágott?

Figyelt kérdés
Augusztus 15-én vásároltam a vateráról 110 000 ft értékben, ait futárszolgálattal ad fel. Azt mondta az eladó, hogy keddre itt lesz. Hétfőn írt egy e-mailt, hogy teljesen megfeledkezett az ünnepekről, csütörtök-péntek a várható érkezés. Szombaton újra írt, hogy lehet, hogy hétfőn jön az ünnepi túlterheltség miatt. Ma kedd van, és még mindig semmi. Írtam neki, hogy írjon egy csomagszámot, hogy megnézhessem, hol van. Azóta semmi, pedig 12 órája írtam, de tegnapelőtt óta a vaterára sem nézett fel. D megvan a számlaszáma a neve, minden, a pénz át van utalva, le van fotózva, mert át kellett neki küldeni, hogy átutaltuk, de nem töröltem ki. Akkor most csak meglógott a pénzzel, vagy még mindig várjak? Ha ma nem jön meg, holnap írok neki egy fenyegető e-mailt, hogy feljelentem.

2013. aug. 27. 15:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma olvastam a Blikkben, hogy 4 pasi - különböző neveken regisztrálva - milliós tételben károsított meg vásárlókat, elektronikai cikkeket árultak, ami persze kamu volt. Jelentettétek? Mert lehet, hogy az egyik a te embered. Kártérítést nem fogsz kapni, de legalább felgöngyölítik az ügyet.

2013. szept. 20. 19:11
 22/26 A kérdező kommentje:
köszönöm, már körözik, vissza fogjuk kapni a pénzünket.
2013. szept. 20. 21:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Ennek örülnék.

Megtennéd, hogy beszámolsz, akár hónapok múlva is a végkifejletről?

Csodák vannak. A mi, betöréskor elvitt videomagnónkat is 2 év múlva adta vissza a rendőrség. Egy házkutatáskor akadtak rá az ország másik végén.

2013. szept. 21. 06:16
 24/26 A kérdező kommentje:

persze, de ez még tényleg csak hónapok múlva lehet :S

örülök a szerencsédnek! :)

2013. szept. 21. 15:51
 25/26 anonim ***** válasza:
NA sikerült visszaszerezni a pénzt?
2014. júl. 8. 11:51
 26/26 A kérdező kommentje:
igen, már jogerős az ítélete, a pénzt még nem tudom, visszakapjuk-e, de reménykedek. :)
2014. júl. 13. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!