Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akkor most átvágott?

Akkor most átvágott?

Figyelt kérdés
Augusztus 15-én vásároltam a vateráról 110 000 ft értékben, ait futárszolgálattal ad fel. Azt mondta az eladó, hogy keddre itt lesz. Hétfőn írt egy e-mailt, hogy teljesen megfeledkezett az ünnepekről, csütörtök-péntek a várható érkezés. Szombaton újra írt, hogy lehet, hogy hétfőn jön az ünnepi túlterheltség miatt. Ma kedd van, és még mindig semmi. Írtam neki, hogy írjon egy csomagszámot, hogy megnézhessem, hol van. Azóta semmi, pedig 12 órája írtam, de tegnapelőtt óta a vaterára sem nézett fel. D megvan a számlaszáma a neve, minden, a pénz át van utalva, le van fotózva, mert át kellett neki küldeni, hogy átutaltuk, de nem töröltem ki. Akkor most csak meglógott a pénzzel, vagy még mindig várjak? Ha ma nem jön meg, holnap írok neki egy fenyegető e-mailt, hogy feljelentem.

2013. aug. 27. 15:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem, csak a lakhelye van ott, amiből csak a város, meg az értékelése, meg hogy mikor regisztrált és lépett be utoljára.
2013. aug. 27. 16:18
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen, iPhonet vettem :( azt sem tudom, melyik szolgálattal küldte
2013. aug. 27. 16:19
 13/26 anonim ***** válasza:
Hadd kérdezzem meg,hogy miért utaltál át 110 ezer forintot,egy olyan felhasználónak,akinek egyetlen egy pozitíva van? Most mondjam azt hogy így jártál?
2013. aug. 27. 16:26
 14/26 A kérdező kommentje:
Azért utaltam át, mert neki volt a legolcsóbb áron elérhető iphoneja, minden részletesen le van írva, hogy miért ilyen olcsó, hogy van ajándek tok hozzá stb. Mondhatod, de azzal én semmire sem megyek. Ezért légyszíves ne válaszolj, ha nem tudsz mit.
2013. aug. 27. 16:49
 15/26 anonim ***** válasza:

Hát akkor ez patthelyzet. De nézd meg, mert szerintem a telefonszámát kell, hogy küldje a vatera. Nekem minden eladóé megvolt eddig. Na persze, ha csaló, akkor megadja egy eldobható telefon számát, és az is lehet, hogy a neve is kamu, amivel regisztrált a vaterára.DE AKKOR TUDATOSAN KÉSZÜLT A CSALÁSRA.

Fent van még a vaterán? Esetleg az egyetlen vevőjének nincs elérhetősége?

Nem küldöd el priviben az oldalát, a nevét, hogy segíthessek?

Árul mást is ez az eladó? Akkor egy termékénél üzenhetsz neki, hogy hol tart a megvett terméked.

Most már mindent be kell vetned, de így a rendőrségre sem mehetsz, mert semmit nem tudsz róla.

2013. aug. 27. 19:46
 16/26 A kérdező kommentje:
Felhívtuk, de csak egy német hangposta jelentkezett. A neve nem lehet kamu, hiszen arra utaltuk a pénzt, igen fent van még, én voltam az első vevője azt hiszem, mert a pozi értékelést az egyik eladótól kapta, akitől vásárolt. Nem szívesen linkelem, talán majd holnap, vagy holnapután, ha még mindig nem érezik meg de holnap befenyítem. Azért nagyon köszönöm a segítséget :)
2013. aug. 27. 19:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Hát igen, a banknál elvileg személyi okmányokkal nyithat számlaszámot, viszont a bank még a házastársnak sem ad ki adatokat, csak ha felhatalmazást adnak nekik. Tehát tőlük nemigen fogsz kiszedni tulajnevet.

Reménykedj, hogy külföldre jár üzletelni, s most épp úton van.

De ha az ő eladójának tudsz üzenni, már akitől vásárolt -én bevállalnék nála egy legolcsóbb termék megvételét is, hogy tudj aztán vele kommunikálni- a profi eladók megőrzik a címét annak, akinek postáznak.

2013. aug. 27. 19:59
 18/26 anonim ***** válasza:

rendőrségi feljelentés kell, a rendőrség meg fogja kapni az adatokat a banktól.

közben természetesen lehetséges h az áru is megérkezik, ez lenne a legjobb opció.

2013. aug. 28. 11:43
 19/26 A kérdező kommentje:
nem, nem fog megérkezni, holnap feljelentjük, ma írtam róla negatív véleményt, és hogy csaló, erre felbuzdulva két másik vevő is írta, hogy nem érkezett meg a terméke...
2013. aug. 28. 21:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Akkor jó lenne valamilyen módon összefognotok, és együtt beadni a feljelentést, mert súlyosabb eset, ha a csalást foglalkozásszerűen űzi, és az összeg is magasabb így, ami nagyobb súllyal esik latba.
2013. aug. 29. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!