Akkor most átvágott?
Hát akkor ez patthelyzet. De nézd meg, mert szerintem a telefonszámát kell, hogy küldje a vatera. Nekem minden eladóé megvolt eddig. Na persze, ha csaló, akkor megadja egy eldobható telefon számát, és az is lehet, hogy a neve is kamu, amivel regisztrált a vaterára.DE AKKOR TUDATOSAN KÉSZÜLT A CSALÁSRA.
Fent van még a vaterán? Esetleg az egyetlen vevőjének nincs elérhetősége?
Nem küldöd el priviben az oldalát, a nevét, hogy segíthessek?
Árul mást is ez az eladó? Akkor egy termékénél üzenhetsz neki, hogy hol tart a megvett terméked.
Most már mindent be kell vetned, de így a rendőrségre sem mehetsz, mert semmit nem tudsz róla.
Hát igen, a banknál elvileg személyi okmányokkal nyithat számlaszámot, viszont a bank még a házastársnak sem ad ki adatokat, csak ha felhatalmazást adnak nekik. Tehát tőlük nemigen fogsz kiszedni tulajnevet.
Reménykedj, hogy külföldre jár üzletelni, s most épp úton van.
De ha az ő eladójának tudsz üzenni, már akitől vásárolt -én bevállalnék nála egy legolcsóbb termék megvételét is, hogy tudj aztán vele kommunikálni- a profi eladók megőrzik a címét annak, akinek postáznak.
rendőrségi feljelentés kell, a rendőrség meg fogja kapni az adatokat a banktól.
közben természetesen lehetséges h az áru is megérkezik, ez lenne a legjobb opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!