Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy srácba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy srácba, nem tzdom, hogy bejövök-e neki vagy sem, mert 2-szer már átvágott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 évvel idősebb nálam..én 16 vagyok.Le akartt velem feküdni, de nem mentem bele mivel nem jártunk.Azután elhitette velem, hogy mennyire akarja a kapcsolatot, de szerencsére kiismertem addigra és elküldtem.Részben megbántam részben nem, hiszen ha engedek neki a becsületemnek annyi...Nagyon szeretem, de nem nagyon mutat semmi pozitívat felém, de amikor bulikban látom folyton néz..az egyik buli után még írt is, hogy oda mehettem volna köszönni, mert neki is kellemetlen volt, hogy csak méztem és hozzá sem szóltam.Vélemény?
2013. ápr. 14. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Márt 2x átvágott.Még is mi a fenében reménykedsz még?
2013. ápr. 14. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kellene ezt nagyon erőltetni. Csak Te látod majd a kárát ha mégis, továbbra is ráhajtasz.
2013. ápr. 14. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
2szer már át vert 3 magyar igasszág+1 a rá adás..ezek után le se köpném,nem h ilyenen gondolkodjak.
2013. ápr. 14. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Okos ember más kárán tanul, buta a sajátján. De aki azon se....
2013. ápr. 14. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Abból, amit leírtál, tisztán látszik, hogy le akar fektetni. Felejtős!
2013. ápr. 21. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!