A párom megnézte a telefonomat amiben benne volt egy csomó üzenet aamit az egyik kollegám írt. Iszonyú nagy balhét rendezett és azóta nem enged sehová. Most vagyok három hónapos terhes ezért nem akarok idegeskedni. Mi tévő legyek?
a kérdés szerint egy csomó üzenet, lejjebb pedig ez: "Megkérdezte, hogy nem e találkoznék vele, én erre írtam, hogy már ágyban vagyok. Megkérdeztem hogy van és ennyi." - az egy dolog, hogy a párodnak hazudsz, de nekünk nem érdemes ...
én a párod helyében simán összepakolnálak, elvinnélek a kollégához, és otthagynálak
Nem akarsz bunkó lenni... Hát az nem bunkóság, ha megmondod egyenesen, hogy nem, nem akarok veled találkozni, mert kapcsolatban élek, gyereket várok.
Vagy ha azt mondja, gyere át dugni, akkor te, hogy ne légy bunkó, átmész? Hát jó vicc...
3 hónapos terhesen idegen pasival enyelegsz, ráadásul kolléga az illető?
megérdemled.
Kaptam szintén ilyen üzit, megirtam, hogy szeretem a párom, és még ha nem is fényes a kapcsolat néha, még nem fogok pasizgatni. Valami azt súgja, hogy te már talizgattál vele.
Ha valami nem klappol, beszéld meg a pároddal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!