Hogyan értessem meg vele, hogy én nem akarok menni? Annyira nem vágyok már sehova nyaralni.
apám ma kitalálta, hogy 19én megyünk nyaralni 3asba.
És én nem akarok menni mert megbeszéltük hogy nincs több ilyen 3as nyaralás. Mert én már 18vagyok, és 2évvel ezelőtt se ment már.
Mindenkinek másak az igényei.
És én nem akarok menni, ráadásul nemrég szakítottam barátommal:( és emiatt is eszem magam. És a világ végére akar menni, Mórahalomra.
Erőszakoskodik, de én egyszerűen nem vágyok velük sehova, folyton vitázom apámmal is, mert mindenbe neki van igaza azt hiszi. Ezt is rám akarja eröltetni.
De olyan béna már ennyi idősen a szülőkkel nyaralni, meg én meg akartam nézni a 20.i Pesti tűzijátékot.
Nem igaz, hogy már ebbe se szolhatok bele 18évesen hogy akarok-e menni vagy sem.
De ebben az évben már nyaraltunk együtt 2napot, ők ketten meg én barátommal a Balcsin.
egész egyszerűen nem vágyom el sehova, ott is csak a balhé lenne. Meg milyen már amikor valakire ráerőltetik a "nyaralást"? Mindenből kényszert kell már csinálni?
Akkor menjenek el kettesben.
ha ilyen hisztis kis hülye vagy, miért kérdezel meg pontozol le mindenkit, aki nem áll neki sajnálni?
Van szád, ki tudod nyitni és megmondani apád szemébe, mennyire utálod, amiért ver és azért nem mész vele. Vagy ehhez már nincs bátorságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!