Hogyan értessem meg anyósommal, hogy nem szeretnék a Balatonon vele nyaralni? A babó 7hónapos lesz akkor, és nekem semmi kedvem egy közös nyaraláshoz. Jövőre szívesen mennék, de idén még a babával nem akarok!
Mondjuk ezt cáfolnám.Mi is tavaly voltunk a balcsin amikor a gyerekem 7 hónapos volt,1 hétre.A legrosszabbra készültem ehhez képest nagyon jól éreztük magunkat.Valóban sok volkt a cucc, de megérte.Ás még a lányom is volt a vizért:)meg mindenért és még az idegen helyen alvással sem volt gond.
De itt a kérdés hogy anyóssal együtt elmentem e volna??
Hát NEM.
6 hónaposan mi már spanyolországban voltunk repülővel a babával, 2,5 hónaposan meg olaszországban, nagyon jó volt.
ettől függetlenül anyósommal még baba nélkül se nyaralnék, volt már rá példa, hát katasztrófa volt :))) mondd le, aztán amíg a balcsin vannak, menjetek el máshova hármasban :D sokkal jobb lesz.
Na anyóssal én sem mennék.
Nagyon jó a viszonyunk, de mellettünk laknak, minden nap látom őket, néha elmennék már nélkülük is valahova.
Most jut eszembe, ahogy írok, tavaly nyáron közölte, hogy az idén együtt megyünk Görögországba nyaralni...
Ajaj...
Mondd azt, hogy Ti a (esetleg babás) barátaitokkal terveztek közös nyaralást. Vagy azt, hogy ennyi idősen nem alszik el idegen helyen. (A mi babánk 7 hónapos, de csak itthon hajlandó aludni!!!)
Leginkább mondd azt egyszerűen, hogy idén még semmi kedvetek nyaralni. Ha ezt nem érti meg, akkor jópofáskodni is kár.
Linda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!