Homofóbok! Miért utáljátok a homoszexuális nöket és férfiakat?
Semmi provokatív hátsó szándékom nincs, egyszerüen a kíváncsiság hajt. Azoknak a véleménye is érdekelne akik a "nincs bajom velük, de elvárom, hogy titkolják" szerint gondolkodnak.
Mitöl féltek ennyire? Megeröszakolás? Rossz példa a gyerekeknek? Világuralomra törés? Fertözés? Népességfogyatkozás? Komolyan nem értem, ezért hálás lennék az értelmes, logikus érvekkel elörukkolóknak a hözöngö, anyázó kommentek helyett.
"Engem,mint heteroszexuàlist,szinte hetente zaklatnak."
Rohadt érdekes környéken lakhatsz, ugyanis ilyet még nem is hallottam, hogy melegek heterót zaklatnak. Szerintem te árgus szemekkel lesed, ki a meleg, és ki nem, és ha vkiről leszűröd, h szerinted az, akkor már "zaklat mert a közelemben van".
Gyűlölködj csak, kit érdekel, neked sz*r érzés, nem nekem. A gyűlölet olyan, mintha te magad innád meg a mérget, amit a gyűlölt embernek szánsz. Rossz, negatív érzés, sz*r, de TE érzed rosszul magad, és nem a gyűlölt.
Ha neked az kihívó viselkedés, hogy egy szerető meleg pár megpuszilja egymást, akkor csak sajnálni tudlak. Lesd az olyan heterókat, akik pl a parkokban már az orgazmusig jutnak, aztán tojnak rá, kinek gusztustalan. Én speciel egyetlen egy meleget sem láttam még nyíltan, parkban, fényes nappal szexelni, viszont láttam 2 ugyanilyen heteró párt. Ennyi erővel én is levonhatnám a következtetést, h mindenki nyíltan szexel.
Ha meg komolyan 30 éves vagy, akkor felnőtt létedre lehetne ennyi eszed.
Te meg fogadd el, hogy sokan a homofób idiótákkal nem szimpatizálnak, sőt sokan utálnak titeket, az ocsmány okádék viselkedés miatt.
Felőlem lepontozhatsz, a legkevésbé sem érdekel.
62%-os
Remélem neked nincs gyereked. Ugyanis pont a hozzád hasonló homofób szülők miatt lesz rengeteg gyerek öngyilkos, mert ha meleg, akkor nem tudja elfogadni a szülei gyűlöletét.
Szerintem te fel sem fogod, hogy olyanokat utálsz, akivel neked semmilyen kapcsolatod sincs. Nem is értem, neked miért okoz ekkora lelki traumát (bár megérdemled) az, hogy 2 meleg szereti egymást, puszit adnak egymásnak. Feltételezem az szted totálisan rendben van (ne mond h nem), hogy múltkor valami hibbant nőszemély meztelenül sétált és fotózgatott Budapesten.
A fajfenntartás meg azért gagyi szöveg, mert bele sem gondolsz, hogy van olyan nő pl, aki meddő, vagy szimplán nem akar gyereket. Ennyi erővel ő is veszélyezteti ezt. Ez a fajfenntartásos duma akkor keletkezett, amikor már nem tudtak semmilyen érvet sem felhozni a homoszexualitás ellen a tisztelt homofóbok.
Nem tudnak a melegek szülni. ÉS? Akkor mi van? Semmi. Ha ennyire aggódsz a fajfenntartásért, gyártsál 200 gyereket mint a cigányok.
"Ha jól értem számodra nincs semmi különbség a megerőszakolás, és két cselekvőképes ember egybehangzó döntése között arról hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek. "
Alapvetően van különbség de homoszexuálisok esetében nincs.
"Én azt nem értem, hogy miért kell mindig olyan elavult, és nevetséges dumával jönni, hogy "fajfenntartás, szaporodás".
Ugyanezek az emberek 3-4 kérdéssel arrébb meg azért hisztiznek, mert "jaj túlnépesedik a Föld".
Ez a tipikus ocsmány kétszínűség. "Mindig azt mondom, amit valaki hallani szeretne." "
Persze hogy nem érted hiszen egy olyan homoszexuális vagy akihez egy elég gyenge felfogó képesség párosult. Valamit nagyon összekeversz mert pont azok akik a te fajtádat védik ők pofáznak mindig a túlnépesedésről amikor felhozzuk az evolúciót a homoszexualitással szemben. Figyelembe kell venni hogy ott csökken a népesség ahol a homoszexualitást propagálják: a fehér faj területén. És ott nő ahol megmaradtak a hagyományoknál és az alapvető értékeknél. Itt a baj valóban a túlnépesedéssel van de azt nem hagyhatjuk hogy Európában és Amerikában többségbe kerüljenek a bevándorlók.
"A homoszexualitás nem eltanulható, nem hit kérdése, nem kapható el, és végképp nem utánozható."
A homoszexualitás önmagában egy utánzás mert nem létezik olyan hogy valaki a saját nemével kerül szexuális kapcsolatba. Ilyenkor az egyik fél mindig kénytelen felvenni a női szerepet még ha biológiailag nem is nő. Ebben a felállásban a passzív fél nagy valószínűséggel feminin alkatú de ettől még nem kellene homoszexuálisnak lennie ez már egy mentális probléma ugyanúgy ahogy a divat köcsög*k is.
"A melegeknek semmit sem kell szégyellni, nem bűnözők, hogy bujkálni kelljen. "
A melegeknek van okuk szégyellni magukat mivel megtagadják saját nemi szerepüket és ezzel nem csak magukra hoznak szégyent.
"Ha valaki betegségnek tekinti, akkor meg mi jogon ítélkezik mások felett? "
Ez szánalmas válasz. Mi jogon ítélkeznek egy házasságtörő férfival szemben? Mi jogon ítélkeznek a poligámiával szemben? Bizony a nők ezeket már nem babusgatják annyira. Ezért van a feminizmus és a homoszexualitás jó barátságban egymással mert mindkettő a férfikép elpusztítására törekszik.
"A természetellenesség is rossz példa, mert egyrészt az állatvilágban is megtalálható "
Nem rossz példa. Egyrészt mert így nézve az állatokkal való közösülést is mondhatjuk természetesnek. Másrészt az állatvilágban szó sincs szeretetről vagy egyébről csupán a dominancia kinyilatkoztatása és a másik állat megsemmisítése a cél. Attól még hogy van egy kulcs mondjuk a világ másik részén ami pont nyitja a mi ajtónkat nem jelenti azt hogy bármi köze lenne hozzá vagy bármiféle cél is hozzá kötné, tehát lefordítva attól hogy a vagina is egy lyuk és az ánusz is egy lyuk nem jelenti hogy mindkettőbe péniszt kéne d*gni. A két nem mind nemzőszervileg mind mentálisan passzol egymáshoz de a férfi-férfi felállás nem csak hogy természetellenes, a becsületbe és még sok más alapvető morális vagy biológiai törvénybe is ütközik. És talán egy másik fontos szempont hogy semmiféle hiteles kutatás nem született a témában csak elfogult homoszexuális propagandák homoszexuálisoktól. Mint ahogy az 1973-as levételt a betegségek listájáról se támasztotta alá semmilyen tudományos eredmény ez politikai döntés volt.
Amit még megkel említeni az az esztétika. Hiszen hiába írják le a fajtalankodók ezerszer hogy egy hetero ezt csinálja a meleg meg miért nem csinálhatja ettől még ez nem lesz igaz. Ott van még a homofóbia ami nagyon érdekes jelenség. Hiszen nem más mint a média és a homoszexuális lobbi kitalációja. Ez nem más mint az emberi természet része. Mint ahogy egy nőt meghódítani dicsőség több nőt meghódítani még nagyobb dicsőség fordítva pedig ha egy nőt többen megfektetnek az szégyen és a k*rválkodás is szégyen. Ez egy a természetben ott rejtőző alapvető szimmetria. Milyen érdekes hogy nem kell feltétlenül belemennünk a homoszexualitás undorító részleteibe elég ha a két nem közti szimmetriát vizsgáljuk máris rátalálunk hogy miért megvetendő ez az aberralt viselkedési forma.
A fajfenetartása miatt vagyunk akik vagyunk. Nem kel aggódni a fajfenntartásért mert annak semmi köze ehhez.
Hű egy kicsit kezdenek eldurvulni a dolgok... :)
Nagyon sok érdekes válasz érkezett, köszönöm.
Korábbi.válaszra: fiatal, fizikailag egészséges, boldog párkapcsolatban élő, passzív fiú vagyok. Szóval ha arra kerül a sor, enyém a "női szerep". Szeretek tiszta, ápolt és igényes megjelenésű lenni és az arcom sem nevezhető maszkulinnak. De ettől még nem érzem magam nőnek! Önálló akarattal és vágyakkal rendelkező fiú vagyok. Senki nem aláz meg azokon kívül, akik próbálják kérdőre vonni a szellemi épségem amiatt, hogy a fiúkat preferálom. Fiúként gondolkodok, fiúként viselkedek.
AZ összes homofób szégyellje magát!
Nem kell egyetérteni, nem hominak lenni, de megint látni, hogy a magyar emberek jelentős része mennyire korlátolt és toleranciára képtelen. Szánalmas. És valóban, újra szégyellem, hogy magyar vagyok!!!
A 18%-os író pedig ássa el magát!!!!
Vazze, nem jön rá, hogy megy az árral szemben???
2 napja még nekem is 83 pontom volt, de nem érdekel, elhúzok ebből az országból, és a lelki nyomorékok csináljanak azt, amit akarnak.
A normális, itt élni kényszerülőknek minden jót kívánok, bár esélytelen a helyzet!!!!!
"Csupán ember-állat szexuális kapcsolattól ami semmiben nem különbözök a homoszexualitástól. "
Már ott bukik a kis elméleted hogy egy homoszexiális pár között a szex két cselekvőképes ember beleegyezésével történik. A kecskét meg senki nem kérdezi hogy akarja-e.
Heteró kontextusba helyezve meg olyan mintha azt állítanád mintha szerinte az hogy egy nő szeretkezik a párjával, ugyan olyan mintha megerőszakolná egy idegen, és még állatokról nem is beszéltünk. 18%-os te sem leszel egy atomfizikus.
41-es,te nagyon primitív vagy :D
Bridget kezdett belemerülni,hogy egy hetero férfi beszôlt neki,én arra vàlaszoltam,hogy engem is êrtek attrocitàsok férfiak részérõl,akik még véletlenül sem melegek,hiszen akkor miért engem talàlnànak meg a szexuàlis tartalmú megjegyzêseikkel -,-'. Arra próbáltam ràvilágítani,hogy vannak ilyen gusztustalan HETERO férfiak. Soha nem zaklatott még meleg férfi természetesen,miért is tenné??? Szàndékosan kiforgatod a szavaimat,nyilvàn azért,hogy àldozati bàrànyt csinàlj magadból :-) A szegény,meg nem êrtett lêlek,aki nem foghatja meg pàrja kezét az úton :D Màr éppen elégszer írtam, a közerkölcsöt sértõ,utcai smàrolàst,taperolàst nem toleràlom,de heteroktól sem. Ez az én véleményem,ezért nincs tele gyûlölettel a szívem,példàul a màjkrémes kenyeret se szeretem,de nem ez tölti ki az életem,nem szoktak ezen agyalni,ha megkérdezik,elmondom,hogy nem szeretem... itt is ez történik. Ja,és miért lesnék heterókat a parkban? Muszáj,hogy valamilyen szexuàlis aberràcióm legyen?! Agyrém,amiket írsz.... Kicsit megkeseredett vagy,nyilvàn sokat bàntottak a màssàgod miatt,de azért nem kell ilyen drasztikusan reagàlni,én nem bàntottalak,még egyszer mondom,a hivalkodàst nem szeretem. Két kollégàm is meleg,nagyon jóban vagyunk,az egyik sokat jàr hozzànk,nem féltem a gyerekeimet tõle.
42- es,van 2 gyermekem,nem lesznek öngyilkosok ez miatt,ahogy fentebb is írtam,elfogadnám,ha melegek lennének (a pàrjukkal együtt). Màs kérdés,hogy én úgy nevelem õket,hogy vannak bizonyos dolgok,amik nen tartoznak az utca népére,ilyen a pettingelés (ha meleg,ha nem).
48-as... miêrt zavarnà,hogy megy az àrral szemben? Leírja a véleményét,ti meg lepontozzátok. Remêlem Te nem azért mész külföldre,mert 3%-ot esett a vàlaszaid hasznossàga. Külföldön sem jobb,hidd el,aki itt nem boldogul,az màshol sem fog.
Az àllatokkal való fajtalankodàst durva egy szinten emlegetni a homoszexualitàssal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!