Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Homofóbok! Miért utáljátok a...

Homofóbok! Miért utáljátok a homoszexuális nöket és férfiakat?

Figyelt kérdés

Semmi provokatív hátsó szándékom nincs, egyszerüen a kíváncsiság hajt. Azoknak a véleménye is érdekelne akik a "nincs bajom velük, de elvárom, hogy titkolják" szerint gondolkodnak.

Mitöl féltek ennyire? Megeröszakolás? Rossz példa a gyerekeknek? Világuralomra törés? Fertözés? Népességfogyatkozás? Komolyan nem értem, ezért hálás lennék az értelmes, logikus érvekkel elörukkolóknak a hözöngö, anyázó kommentek helyett.

2013. aug. 19. 01:00
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
17%
Nem utálja őket senki csupán megveti de ezt kiérdemelték. A homoszexualitás természetellenes semmi köze az állatvilághoz amit sok homoszexuális próbál elhazudni. Jó közelítsük meg a dolgot úgy hogy létezik homoszexualitás az állatok között de létezik a börtönökben is szóval ez legyen a követendő példa? Süllyedjünk le az állatok szintjére? Nem is beszélve arról hogy a homoszexualitás az állatvilágban és a börtönben is a másik fél teljes megsemmisítésére, becsületének lerombolására szolgál. És nem véletlenül hiszen egy férfi arra születik hogy egy nő felett uralkodjon szexuálisan fordítva sehogy se működik. Ezért a homoszexuális kapcsolatok során az egyik fél mindig nővé válik. A másik fél az ún. domináns aki szőrös férfi s*ggekbe rakja a farkát az meggyalázza saját becsületét és egy másik ember becsületét nem is beszélve arról hogy egy végtelenül beteg elme és gondolatvilág kell ahhoz hogy egy férfi bármit és elképzeljen egy másik férfiről szexuálisan. Esztétikailag a legocsmányabb és a leggusztustalanabb dolog ezért minden eszközzel tiltani kell és nem számít semmilyen beleegyezés sem. És még alig esett szó a homoszexualitás természetellenes mivoltáról vagy arról hogy háromszor több köztük a pedofil. Végszóként egy emberi lénynek kell lennie akkora emberségnek vagy gusztusnak hogy nem eszi meg a saját sz*rát mint ahogy soha nem keveredik homoszexuális kapcsolatba.
2013. aug. 19. 18:27
 22/58 anonim ***** válasza:
80%

18:27

Ha jól értem számodra nincs semmi különbség a megerőszakolás, és két cselekvőképes ember egybehangzó döntése között arról hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek.

Akkor te sem büszkélkedhetsz túl egészséges lelkivilággal...

2013. aug. 19. 19:50
 23/58 anonim ***** válasza:
22%

Smartlboro:az én gyerekeim:

-nem néznek morbid rajzfilmeket, 6 ill. 8 évesek - nem nekik való.

-nem làtnak bandaháborút -Magyarországon élünk

-nem szenvednek családon belüli erõszaktól

-iskolàjukban nem jellemzõ a zaklatás

Tehát átlagos,normális gyermekkoruk van,igyekszem õket jóra nevelni,igyekszem õket minnél tovább a boldog gyermekkor burkában tartani,úgyhogy ne kelljen már fényes nappal a villamosmegállóban arról magyarázkodni,hogy a 2 bajszos bácsi miért smárol olyan làzasan.....

#17-es meleg férfi,hadd kêrdezzem már meg,miért érdekel têged 2 kisfiú böngêszêsi elõzménye???

#20-as,ez tényleg primitív vêdekezés,hogy aki utálja a homokosokat,az làtens b**i...Hogy jutsz el ilyen következtetésig? Miért utâlnà akkor? És aki a cigányokat utàlja,az làtens cigány? Aki a nyomorékoktôl undorodik,az titokban testi fogyatêkossàggal küzd? Agyrém....

Az a lényeg,nem kell utcàra vinni a "romantikàzàst", NEM VAGYOK RÀ KÍVÀNCSI!!!

2013. aug. 19. 20:27
 24/58 anonim ***** válasza:
0%
*minél
2013. aug. 19. 20:28
 25/58 anonim ***** válasza:
77%

@@20:27

Hol beszéltem én böngészési előzményekről? Amúgy ha érdekel youtubeon találtam rá az egészre valami netszenny címszó alatt.

2013. aug. 19. 20:38
 26/58 anonim ***** válasza:
0%
Akkor bocs,nem tudtam,hogy van ilyen oldal.
2013. aug. 19. 21:11
 27/58 anonim ***** válasza:
78%

21: Halvány fogalmad sincs semmiről.

Az állati szintre viszont neked már sikerült lesüllyedni.

2013. aug. 19. 21:38
 28/58 anonim ***** válasza:
84%

19/Leszbikus vagyok.

1. énis voltam gyerek, hetero csaladban nevelkedtem, sosem láttam gyerekként 2 lányt csokolozni, mégis meleg vagyok. Nem vertek/molesztáltak gyerekkoromban, nemútálom a ferfiakat (a legjobb barátom pasi - aki elfogad).

2. Nőies nő vagyok, azaz szeretem a magassarkút, a sminket, szeretem csinálni a hosszú hajamat, nemakarok pasi lenni, sosem fordult meg a fejemben, és nem is akarok úgy öltözködni. A párom is nöies. Hosszú haj, sminkeli magát, lányos cipők, ruhák. Ergó látjuk egymást smink nélkul, de törődunk magunkkal.

3. Szeretem a felvonulásokat, nem azért, hogy félmeztelen embereket lássak, azt énis betiltanam, sőt nemtetszik hogy a melegek így prezentálják magukat, néha nem is csodálkozom azon, míért útalnak minket a heterók, és néhányuknak el kellene gondolkozni azon, mit közvettenek a többségnek. A legtöbbunk nem ilyen, hanem rendes emberek, tanulnak, dolgoznak, adót fizetnek, laknak valahol, és vannak akik gyereket nevelnek. Azért szeretem a Pride-ot, mert új baratokra tehetek szert, új történeteket hallgathatok, és a sajátomat is elmondhatom ugy hogy nemítelnek el.

4. Sokan fennakadnak azon, hogy 2 férfi/2 nő gyereket neveljen. Inkább legyen a gyerek az utcán, vagy árvaházban? Mennyivel jobb az?

5. Nem szeretem a gyerekeket, számomra ők gyerekek, nem szexuális tárgyak. A szerelmemet szeretem, aki szintén felnőtt, dolgozik. A melegek nem pedofilok, csak EGYENRANGÚ partnert szeretnének.

Néha a tudatlanság az, ami miatt az emberek gyulölködnek. Tanuljunk, hibázzunk, okuljunk hisz emberek vagyunk. Es csak utánna ítélkezzunk. Udv.

2013. aug. 20. 11:57
 29/58 anonim ***** válasza:
22%
Bridget! Nem attól féltem a gyerekeimet,hogy õk is melegek lesznek a látvânytól, hanem nem nekik való az ilyen! Sõt,tovább megyek,hiàba vagyok "homofób",nem zavarna,ha felnõttkorukban melegek lennének,ugyanolyan szeretettel fogadnám választottjukat,mint normál esetben. DE! Arra nevelem õket,hogy vannak dolgok,amik nem tartoznak a nyilvánosságra,van a világon intimitàs,diszkrêció. Ezért nem szeretem a homoszexualitással való kérkedést. Mert ha én elkezdek nekik ilyen helyzetben arról papolni,hogy ez mennyire nem helyén való viselkedés,félõ,hogy esetleg màskênt jön le nekik,és kêsõbb gondok lesznek a szexualitàssal,gàtlàsosak lehetnek.
2013. aug. 20. 14:39
 30/58 anonim ***** válasza:
82%

29: "Nem attól féltem a gyerekeimet,hogy õk is melegek lesznek a látvânytól, hanem nem nekik való az ilyen!" - nos azthiszem az sem való nekik ha egy nőt és egy férfit látnak csókolozni, sőt az unokahugom aki 6 éves lefujjozta amikor 2 embert látott csokolozni (hetero pár)

"Arra nevelem õket,hogy vannak dolgok,amik nem tartoznak a nyilvánosságra,van a világon intimitàs,diszkrêció." - igen, és ugyanakkor a hetero pároknak sem kellene ledugni a nyelvuket egymás torkán. En sem csokolozzom a baratnommel nyilvanosan, senkire sem tartozik, max az arcára adok puszit, de az baj, hogy nehany embernek az is probléma ha fogom a kezét... az akkora provokácio lenne? a kézfogás túl intim?

Amondo vagyok, hogy a gyerekeidnek semmi baja sem lessz ha látnak 2 embert csokolozni, mert hidd el, elő fog fordulni egyszer, ha nem most, majd később, de a felnőtteknek tudniuk kéne mit mondani a gyerekeknek, ha megkérdezik, "Anya, míért csókolozzik 2 lány/ 2 fiú?" Nem gyulöletet sugalni, hanem pld. "Mert szeretik egymást." Es elmentek onnan, nem kell tovább rágodni ezen. Egy gyerek felfogja, de nemlessznek szexuális problémai. Ennyi :) Bridget voltam ;)

2013. aug. 20. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!