Homofóbok! Miért utáljátok a homoszexuális nöket és férfiakat?
Semmi provokatív hátsó szándékom nincs, egyszerüen a kíváncsiság hajt. Azoknak a véleménye is érdekelne akik a "nincs bajom velük, de elvárom, hogy titkolják" szerint gondolkodnak.
Mitöl féltek ennyire? Megeröszakolás? Rossz példa a gyerekeknek? Világuralomra törés? Fertözés? Népességfogyatkozás? Komolyan nem értem, ezért hálás lennék az értelmes, logikus érvekkel elörukkolóknak a hözöngö, anyázó kommentek helyett.
18:27
Ha jól értem számodra nincs semmi különbség a megerőszakolás, és két cselekvőképes ember egybehangzó döntése között arról hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek.
Akkor te sem büszkélkedhetsz túl egészséges lelkivilággal...
Smartlboro:az én gyerekeim:
-nem néznek morbid rajzfilmeket, 6 ill. 8 évesek - nem nekik való.
-nem làtnak bandaháborút -Magyarországon élünk
-nem szenvednek családon belüli erõszaktól
-iskolàjukban nem jellemzõ a zaklatás
Tehát átlagos,normális gyermekkoruk van,igyekszem õket jóra nevelni,igyekszem õket minnél tovább a boldog gyermekkor burkában tartani,úgyhogy ne kelljen már fényes nappal a villamosmegállóban arról magyarázkodni,hogy a 2 bajszos bácsi miért smárol olyan làzasan.....
#17-es meleg férfi,hadd kêrdezzem már meg,miért érdekel têged 2 kisfiú böngêszêsi elõzménye???
#20-as,ez tényleg primitív vêdekezés,hogy aki utálja a homokosokat,az làtens b**i...Hogy jutsz el ilyen következtetésig? Miért utâlnà akkor? És aki a cigányokat utàlja,az làtens cigány? Aki a nyomorékoktôl undorodik,az titokban testi fogyatêkossàggal küzd? Agyrém....
Az a lényeg,nem kell utcàra vinni a "romantikàzàst", NEM VAGYOK RÀ KÍVÀNCSI!!!
@@20:27
Hol beszéltem én böngészési előzményekről? Amúgy ha érdekel youtubeon találtam rá az egészre valami netszenny címszó alatt.
21: Halvány fogalmad sincs semmiről.
Az állati szintre viszont neked már sikerült lesüllyedni.
19/Leszbikus vagyok.
1. énis voltam gyerek, hetero csaladban nevelkedtem, sosem láttam gyerekként 2 lányt csokolozni, mégis meleg vagyok. Nem vertek/molesztáltak gyerekkoromban, nemútálom a ferfiakat (a legjobb barátom pasi - aki elfogad).
2. Nőies nő vagyok, azaz szeretem a magassarkút, a sminket, szeretem csinálni a hosszú hajamat, nemakarok pasi lenni, sosem fordult meg a fejemben, és nem is akarok úgy öltözködni. A párom is nöies. Hosszú haj, sminkeli magát, lányos cipők, ruhák. Ergó látjuk egymást smink nélkul, de törődunk magunkkal.
3. Szeretem a felvonulásokat, nem azért, hogy félmeztelen embereket lássak, azt énis betiltanam, sőt nemtetszik hogy a melegek így prezentálják magukat, néha nem is csodálkozom azon, míért útalnak minket a heterók, és néhányuknak el kellene gondolkozni azon, mit közvettenek a többségnek. A legtöbbunk nem ilyen, hanem rendes emberek, tanulnak, dolgoznak, adót fizetnek, laknak valahol, és vannak akik gyereket nevelnek. Azért szeretem a Pride-ot, mert új baratokra tehetek szert, új történeteket hallgathatok, és a sajátomat is elmondhatom ugy hogy nemítelnek el.
4. Sokan fennakadnak azon, hogy 2 férfi/2 nő gyereket neveljen. Inkább legyen a gyerek az utcán, vagy árvaházban? Mennyivel jobb az?
5. Nem szeretem a gyerekeket, számomra ők gyerekek, nem szexuális tárgyak. A szerelmemet szeretem, aki szintén felnőtt, dolgozik. A melegek nem pedofilok, csak EGYENRANGÚ partnert szeretnének.
Néha a tudatlanság az, ami miatt az emberek gyulölködnek. Tanuljunk, hibázzunk, okuljunk hisz emberek vagyunk. Es csak utánna ítélkezzunk. Udv.
29: "Nem attól féltem a gyerekeimet,hogy õk is melegek lesznek a látvânytól, hanem nem nekik való az ilyen!" - nos azthiszem az sem való nekik ha egy nőt és egy férfit látnak csókolozni, sőt az unokahugom aki 6 éves lefujjozta amikor 2 embert látott csokolozni (hetero pár)
"Arra nevelem õket,hogy vannak dolgok,amik nem tartoznak a nyilvánosságra,van a világon intimitàs,diszkrêció." - igen, és ugyanakkor a hetero pároknak sem kellene ledugni a nyelvuket egymás torkán. En sem csokolozzom a baratnommel nyilvanosan, senkire sem tartozik, max az arcára adok puszit, de az baj, hogy nehany embernek az is probléma ha fogom a kezét... az akkora provokácio lenne? a kézfogás túl intim?
Amondo vagyok, hogy a gyerekeidnek semmi baja sem lessz ha látnak 2 embert csokolozni, mert hidd el, elő fog fordulni egyszer, ha nem most, majd később, de a felnőtteknek tudniuk kéne mit mondani a gyerekeknek, ha megkérdezik, "Anya, míért csókolozzik 2 lány/ 2 fiú?" Nem gyulöletet sugalni, hanem pld. "Mert szeretik egymást." Es elmentek onnan, nem kell tovább rágodni ezen. Egy gyerek felfogja, de nemlessznek szexuális problémai. Ennyi :) Bridget voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!