Homofóbok! Miért utáljátok a homoszexuális nöket és férfiakat?
Semmi provokatív hátsó szándékom nincs, egyszerüen a kíváncsiság hajt. Azoknak a véleménye is érdekelne akik a "nincs bajom velük, de elvárom, hogy titkolják" szerint gondolkodnak.
Mitöl féltek ennyire? Megeröszakolás? Rossz példa a gyerekeknek? Világuralomra törés? Fertözés? Népességfogyatkozás? Komolyan nem értem, ezért hálás lennék az értelmes, logikus érvekkel elörukkolóknak a hözöngö, anyázó kommentek helyett.
Én azt nem értem, hogy miért kell mindig olyan elavult, és nevetséges dumával jönni, hogy "fajfenntartás, szaporodás".
Ugyanezek az emberek 3-4 kérdéssel arrébb meg azért hisztiznek, mert "jaj túlnépesedik a Föld".
Ez a tipikus ocsmány kétszínűség. "Mindig azt mondom, amit valaki hallani szeretne."
Melegként nekem sincs annyira jó véleményem a felvonulásról, de az már azért kiábrándító, hogy néhol már egy temetési menetre hasonlít, védekeznek esernyőkkel a tisztelt ellentüntetők dobálása ellen, mégis p*cslengetésről, meg tangában táncolásról beszélnek egyesek.
Most komolyan. Lehet, hogy évekkel ezelőtt volt ilyen, de egyesek képtelenek ettől elszakadni, és azt mondják, minden évben mindenki ilyen.
Érdekes, csak a melegeknél jön szóba a gyerekek lelkével való finomkodás. De amikor meztelen nő sétálgatott Bp.-n, akkor már nem is érdekes a gyerek lelke ugye? Javaslom az ilyen embereknek, hogy nézzék meg pár gyerek ask.fm-es oldalát és videót...na annál mélyebb, primitívebb pöcegödröt én még életembe nem láttam, és van olyan, ahol a gyerek és az anyja felváltva káromkodik, szidja XY-t a videóban.
Annyi olyan dolog van, amit a mai gyerekek látnak (morbid rajzfilmek [pl Happy Tree Friends], gyilkolás, zaklatások, iskolai bunyó, stb) , hogy el nem hiszem, hogy egy meleg pár fogja őket a legjobban zavarni.
A homoszexualitás nem eltanulható, nem hit kérdése, nem kapható el, és végképp nem utánozható. Vagy egy haveri barátnőm, ő is mondta, hogy a rózsaszín felsőben, szűk gatyában, stb-ben lévők többsége bizony heteró.
Divatmelegek szerintem nincsenek. Márpedig azért nem, mert senki sincs (sztem) annyira hülye, hogy divatból atrocitásoknak,megaláztatásnak tegye ki magát.
A melegeknek semmit sem kell szégyellni, nem bűnözők, hogy bujkálni kelljen. Aki meg azt mondja, hogy ugyanezt a heteróktól sem viseli el, azok többségében (tiszt.kiv) semmit nem tesznek, ha a heterók nyalják-falják egymást az utca közepén, de ha 2 meleg megfogja egymás kezét, akkor már egyből megy az anyázás, a szidalmazás, a másik indokolatlan megalázása. Miért?
Miért kell valakit csak azért megalázni, megszégyeníteni, mert az adott ember szűkös lelki világába nem illik bele?
Ha valaki betegségnek tekinti, akkor meg mi jogon ítélkezik mások felett?
A természetellenesség is rossz példa, mert egyrészt az állatvilágban is megtalálható (míg a homofóbia csak az embernél), másrészt annyi minden vesz minket körbe a mindennapokban, ami nem természetes, mégsem foglalkozunk azok természetességével. (számítógép, telefon, stb)
Ha meg valaki undorítónak találja, ha két meleg megfogja egymás kezét, vagy adnak egymásnak egy puszit, az minek nézi őket? ismerek olyan embert is, aki képes lenne csak azért követni egy meleg párt, hogy minél jobban fel tudjon háborodni. Én sajnálom az ilyen végtelenül homofób gyűlölködőket. Sz*r lehet ilyen személyiséggel 1 testben élni.
"a bu zik ÁLLATOK! Mert az ember NEM LESZ HOMOKOS!"
Én inkább téged neveznélek egy kegyetlen nagy állatnak,de inkább nem alacsonyítom le hozzád az állatokat.
Azért utálják őket, mert kényelmesebb nekik a gyűlölködés, és a telipofával való szidalmazás, mint az elfogadás. Logikus, igazi érvet egyik sem tud, csak hajtogatják ugyanazt az agyonszajkózott, idióta "érveiket". Ezek ellen mind van magyarázat, de az már az ilyeneknek nem érdekes.
Az meg a pofátlanság netovábbja, hogy állandóan a fajfenntartással, meg efféle ultragagyi baromságokkal jönnek, amikor egyrészt rengeteg olyan heteró is van, akinek meg sem fordul a fejébe, hogy családot alapítson, másrészt ezek az emberek pofáznak az első sorból, hogy "túlnépesedik a Föld".
Ebből nekem csak az jön le, hogy Magyarországon egyes embereknél iszonyatos hiánycikk az IQ, de nekik ez nem hiányzik.
Fajfenntartàs miêrt ultragagyi?
Inkább nektek kêne elfogadni,hogy van,aki nem szimpatizál veletek...
Egyszer olvastam valahol,hogy ha egy osztályba csúnya gyerek êrkezik,a legokosabb dolog,ha nem az osztâlyt próbàljàk meg elfogadàsra bírni,hanem a csúnya gyereket kell felkészíteni,hogy jól kezelje a helyzetet.
Valahogy így van ez a homokosokkal is,ti vagytok a tàrsadalom csúnya gyerekei.....
Mit agyaltok ezen,nem elfogadott a viselkedésetek,hát tartogassàtok otthonra a romantikàt,senki nem fog piszkàlni :-)
és mivel kérkedhet egy meleg ember? pld. ha elmondja ha meleg? akkor mondd meg nekem, egy hetero kérkedhet azzal hogy hetero? Egy hetero pár ledughatja egymás nyelvét a torkán az utcán, megfoghatják egymás kezét?
Egy férfi megfenyegedhet azzal, hogy megerőszakol, csak mert visszautasítom? Mondván helyre tesz és normálissá tesz... sajnos saját tapasztalat. Miben ROSSZABB egy meleg pár aki csak fogja egymás kezét (mondván kérkedik) mint ez a szemétláda? Csak mert hetero, mondhat ilyet?
Nem,nem a kézfogàsról van szó,én és màsok is írtàk màr itt,hogy a nyilvànos smacizàs,taperolàs a kérkedés. Ez nem fér bele az én êrtékrendembe,hangsúlyozom még egyszer,hogy a heteroknàl sem tartom elfogadhatónak.
Sajnàlom,hogy megfenyegettek,de ez nem a homoszexualitàsod miatt van,sajnos sok a gyökêr fêrfi. Engem,mint heteroszexuàlist,szinte hetente zaklatnak. Inkàbb zaklattak,fiatalabb koromban rengeteg inzultus êrt. Màra megtanultam kezelni az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!