Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Homofóbok! Miért utáljátok a...

Homofóbok! Miért utáljátok a homoszexuális nöket és férfiakat?

Figyelt kérdés

Semmi provokatív hátsó szándékom nincs, egyszerüen a kíváncsiság hajt. Azoknak a véleménye is érdekelne akik a "nincs bajom velük, de elvárom, hogy titkolják" szerint gondolkodnak.

Mitöl féltek ennyire? Megeröszakolás? Rossz példa a gyerekeknek? Világuralomra törés? Fertözés? Népességfogyatkozás? Komolyan nem értem, ezért hálás lennék az értelmes, logikus érvekkel elörukkolóknak a hözöngö, anyázó kommentek helyett.

2013. aug. 19. 01:00
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
16%
Tiszteletben tartom mindenkinek a döntését,hogy kivel van párkapcsolata,stb.DE!Ne nyalakodjanak már azonos neműek az utcán!Heteró világban élünk!Ha lenne gyereked mit mondanál neki?
2013. aug. 19. 09:21
 12/58 anonim ***** válasza:
73%

Tiszteletben tartom mindenkinek a döntését,hogy kivel van párkapcsolata,stb.DE!Ne nyalakodjanak már azonos neműek az utcán!Heteró világban élünk!Ha lenne gyereked mit mondanál neki?

Az hogy az ember kivel van párkapcsolatban azt tényleg döntés kérdése, de hogy kihez vonzódik, az már nem. Az meg hogy az ember mit mondjon a gyerekének még tényleg tabu itt és a legnagyobb boszorkányság, mert ha a gyerek ilyet lát, netán el merik kottyantani a szülei hogy a két bácsi szereti egymást, akkor szegény kisgyerek egyből elkapja a homo vírust. A nyalakodást meg tényleg nem illő az utcára kivinni, és hiába hirdetik egyesek hogy heteróktól sem tolerálják, előbb csinálnak szentségtörést belőle, ha egy meleg pártól látják. (bár én még egyszer sem találkoztam ilyennel)

2013. aug. 19. 09:37
 13/58 anonim ***** válasza:
95%

# 1 : „Azért, mert primitívek. Engem nem érdekel ki kivel dug vagy ki a szerelme, amíg nem előttem nyalják egymást. Ezt a viselkedést viszont ugyanúgy a heteró pároknál is rühellem. “ – Tehát nem számít, hogy ki kit szeret, csak az, hogy ne előtted nyilvánítsák ki, viszont ez érvényes a heterókra és a melegekre is. Akkor milyen alapon is különbözteted meg a melegeket a heteróktól, amikor primitívnek nyilvánítod ki őket ?

#7 : „Engem azért zavar, mert képtelenek a szaporodásra, fajfenntartásra, ezáltal feleslegesnek tűnnek. De nem utálom őket korántsem. “ – Vannak a heterók között is, akik nem vállalnak gyereket, ezek szerint nekik is utálat jár – azaz pontosabban nem, mivel a gyerekvállalás mindenkinek az egyéni döntése.

#11 : „Ha lenne gyereked mit mondanál neki? “ – Gyerek voltam , amikor megláttam életemben az első homopárt, akik csókolóztak az utcán, én épp a szüleimmel nyaraltam. Az anyám elmagyarázta nekem a dolgot és én további magyarázkodás nélkül megértettem. Némi ostobaságra vall az, ha egy gyerek nem képes felfogni olyasmit, ami körülötte zajlik és ami nem is igényel valami elvont filozófiai magyarázatot.

Nekem az a személyes véleményem, hogy ebben az esetben is maga a rendellenességet nem a homoszexualitás képezi, hanem maga a fóbia.

Az ember fél attól, amit a saját világában észlel, elítéli amit lát, ahelyett, hogy megérteni próbálja vagy önzetlenül elfogadja azt. Itt is az egoizmus nyilvánul meg tulajdonképpen, annak az illúzíója, hogy birtokoljuk az ítélkezési jogot mások felett és főleg a világ felett.

Ez az emberi primitívség egyik legalja, hogy saját gondolkozási skálánkon kívül nem hagyunk teret a másságnak, hanem kizárólag saját véleményünket és álláspontunkat akarjuk rákényszeríteni nemcsak a hozzánk közel állókra, hanem lehetőleg mindenkire, akivel egy levegőt szívunk.

Azzal nincs gond, hogy ha nem értünk egyet adott állásponttal.

Viszont amikor mindenkit, aki tőlünk eltérő, saját hasonmásunkra akarunk átalakítani, az már arra utal, hogy nem a másikkal van a gond, hanem annál inkább saját magunkkal.

2013. aug. 19. 11:41
 14/58 anonim ***** válasza:
18%

Posh,szinte az egész világon utálják a b**ikat,pl. New Yorkban most egy homofób gyilkosság miatt voltak tüntetések és Londonban sem ritka a melegek elleni támadás. Ez nem a magyarokra jellemzõ.

Amúgy miért gond az,ha valaki homofób? Csendben undorodom tõlük,de egyet sem bántanék meg egy rossz szóval sem,sõt,homofób felvonulást sem szervezek,ha lenne ilyen,nem vennék részt rajta. Továbbra sem értem,miért kell kérkedni a homoszexualitàssal,én sem büszkélkedem azzal,hogy hetero vagyok. És igenis,nem gyereknek való látvány,hogy két szakállas férfi smárol. Mindenki tartogassa otthonra a nemi hovatartozàsàt!

2013. aug. 19. 12:28
 15/58 anonim válasza:
49%

a legtöbben csak a b*zikat utálják nem a melegeket...

legalábbis nálam az a különbség hogy az a b*zi amelyik felvonul meg provokál.a melegekkel semmi bajom

15/f/bi

2013. aug. 19. 12:33
 16/58 anonim ***** válasza:
96%

# 14- Hagyjuk már ezt a gyerekekkel való hamis finomkodást. A gyerekek ma már ezer olyan dolgot látnak, amit " nem kellene lássanak " : morbid rajzfilmek, utcai bandaháborúk, családon belüli erőszak, iskolai zaklatások, stb.

Nem az a megoldás, hogy a gyerek szemét bekötjük és burokba zárjuk , mert előbb-utóbb úgyis szembesülni fog a világ összes szennyével és igen, sokkal hamarabb,mint azt a szülők akarnák.

A gyerek gondolkozását úgy kell fejleszteni, hogy az ne hökkenjen meg és ne szoruljon meg a világ dolgain, mert nem felnőttkorban kell valakiből felnőttet csinálni, hanem már gyerekként el kell kezdeni a felnőtté válást.

Ebben a világban már nem megóvni kell a gyereket az élettől, hanem felkészíteni az életre.

2013. aug. 19. 12:47
 17/58 anonim ***** válasza:
86%
Nos én meleg vagyok, és láttam már két olyan 10-11 év körüli ask.fm celeb kisfiút, akiknek az askjuk végig böngészésük után gyakorlatilag én szenvedtem lelki károsodást. Attól a borzalmas emberalatti fertőtől amit ezek a kölkök ott leműveltek...
2013. aug. 19. 13:34
 18/58 anonim ***** válasza:
11%

11-es vagyok.

Oké, de egy 2-3 éves kisgyerek még csak azt látja hogy anya-apa.Ha nagyobb lesz úgyis szembesül vele.De senki ne mondja azt hogy az normális mikor kicsi gyerekek látnak homokosokat meg leszbikusokat nyáladzani meg a felvonuláson mutogatni magukat...

2013. aug. 19. 13:49
 19/58 anonim ***** válasza:
87%

# 18 - A felvonulások már egy másik téma, alapvetően a homoszexuális párokról volt szó, akiket megláthatunk az utcán, én csak azokkal kapcsolatban írtam.

A felvonulásokról már nekem is más véleményem van, de ezzel ellentétben egy homoszexuális párnak nincs miért bujdosnia az utcán, mintha holmi bűnözők lennének, mert nem azok. A gyermeket is meg kell tanítani a másság iránti tiszteletre, mert sajnos azokból a gyerekekből, akik ezt nem tanulják meg időben, lesznek majd később a bíráskodó és primitív felnőttek.

2013. aug. 19. 14:11
 20/58 anonim ***** válasza:
82%

Ne jöjjetek már a melegfelvonulással! Európa fejlettebbik felén a melegfelvonulás sokkal nagyobb rendezvény, fesztiváljellegű, és nincs szükség arra, hogy szinte minden felvonulóra jusson egy rendőr!

Semmi nem történik a gyerekekkel. Ők tudják kezelni a dolgokat. Nem lesz senki attól meleg, mert melegeket lát.

Végül is a melegeknek is heterók voltak a szülei. LOl :)

Nekem változatlanul az a véleményem, hogy aki nagyon utálja őket, az látens homi. AMi ugyan nem baj, de ha magunknak is hazudunk......

A 2-es voltam :D

2013. aug. 19. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!