Ti is utáljátok, ha valaki belefekszik az ágyatokba vagy piszkálja a személyes holmitokat?
Én azon kaptam fel nagyon nagyon a vizet, mikor egyik rokonunknak a két kisfia kint játszott az udvaron(sáros volt minden), aztán a frissen húzott ágyneműn kezdtek ugrálni. A hintaszékkel pedig leverték a falról a festéket.
Azóta nem hívtuk őket többé a házunkba és a gond megoldódott :)
Jo nagy bunko, hogy igy kinezte maganak a te agyadat, foleg, hogy a hugode szepen el volt rendezve de o azert is a tiedbe fekudt. Amugy engem nem zavar kulonosebben az ilyesmi de ezen en is kiakadnek. Nem erzi magat pofatlannak?
En egyedul csak azon akadok ki, ha a fesumet, kisollomat, reszelomet akarjak hasznalni. Viszont orvosoltam a problemat es ezekbol vettem megegyet, igy van minden kulon a vendegeknek meg nekem.
Azt azert leirod (privatban ha lehet), hogy mivel magyarazta ezt az idiotasagot?
Én csak azt nem értem, hogy miért baj az, ha valaki nem szereti a gyerekeket. Ennél kevésbé már csak azt nem értem, hogy aki nem szereti a gyerekeket, az miért kér érte bocsánatot! Ha valakit idegesít a gügyögés, nem tud jópofizni olyan dolgokhoz, amik egyáltalán nem érdeklik, és nem esik hasra a csodálattól egy hóna aljáig sáros, nevetgélő kis lurkó láttán, akkor az rossz ember? Vannak, akik értelmes dolgokról szeretnek csak beszélgetni, a saját szellemi kasztjukon belüliekkel.
Én sem szeretem a gyerekeket. Nem utálom őket, egyszerűen csak lövésem nincs, hogyan kéne velük bánni, nem tudok mit mondani, ha egy hat-hét éves kiscsávó odajön nekem mesélni arról, hogy mit látott a Star Wars-ban a múltkor, dacára annak, hogy én is szeretem a Star Warst. És ezért marhára nem kérek elnézést senkitől. Egy pillanatig sem félek attól, hogy ha egyszer gyerekem lesz, akkor majd azzal sem tudok bánni. Az én gyerekem az én dolgom, de más gyerekével ne nekem kelljen már foglalkozni.
Ja, és hogy a kérdésre válaszoljak:
Igen, én is utálom, az is zavar, ha a rokon gyerekek bemennek a régi gyerekszobámba a játékaimmal játszani. Összetörik őket, csattognak velük, nem pakolnak össze. Nem mintha sajnálnám tőlük, de attól, hogy én nem használom a régi játékaimat, még nem kell tönkretenni őket. Gyerekkoromban is utáltam az olyat, aki ütköztette a Matchboxokat, még akkor is, ha a sajátjaival csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!