Meddig süllyed még a fiatalok nagy része?
Ma hallottam, amint két tinicsaj beszélget:
-Tudod mit kell csinálni, hogy minél többen lájkolják a profilképedet?
-Le kell szedni és újra beállítani. Tök jó, nekem már 60-an lájkolták.
A többit nem írom le, ez volt a lényeg.
Megmondom őszintén, majdnem felröhögtem hangosan, nem sokon múlt:D Én is fiatal vagyok, nem arról van szó. Na, de komolyan ennyire egy szánalmas, magamutogatós világban élünk?:)
Igen. Ők a facebooknemzedék.
Igazi barátok nélkül,árulják magukat a neten.
Ki fogják ám nőni,csak idő kell hozzá.
Igen, ilyenek. Most ez veri ki a biztosítékot. Régebben más új dolog, akkor meg az. Minden nemzedéknek meg van a maga dilije. S mindig lesznek olyanok, akik azon meg fognak botránkozni.
Én amúgy értelmetlennek tartom néha, hogy annyiszor kirakják ezt a kérdést, csak hogy megerősítést kapjanak rá. Szerintem magunktól is tudjuk, milyenek a mai fiatalok (én is az vagyok, csak éppen egy kivétel valamilyen szinten... nem nagyképűségből mondom, ha annak vette valaki, elnézést :( ). Csak azért, hogy most gúnyolódni ezen értelmetlen. Még több viszályt szül ilyen szinten. :(
13/L
4-es vagyok.
Nagyon szépen köszönöm! :)
"Kit érdekel és neked ehhez mi közöd?"
Rossz napod volt? Szar ügy:)
"Ahogy tíz évvel ezelőtt te jártál emósként HIM pólóban a világot gyűlölve, hogy kiröhögik azt, amit szeretsz, ugyanez történik most, csak épp már a másik oldalon állnak a kritizálók"
1, Nem írtam, hogy hány éves vagyok.
2, Nem ismersz, ne állíts valótlant.
3, Azt se tudod miről beszélsz:)
Mellesleg én nem kritizálok, szimplán csak leírom a véleményem. Ennyi.
# 4!
Tévedsz kislány. Engem nem botránkoztat ez meg, s nem is gúnyolódok rajta.
Viszály pedig nem lesz, ezek tények:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!