Hová tűntek a Nagy-Magyarországos pólót és terep mintás nadrágot viselő fiatalok?
13 éves koromban, ez volt a divat
az ált suli tele volt ilyen ruhás gyerekkel, extra ciki volt
"mára teljesen eltűntek, csak úgy, mint a köztudatból a Jobbik és a Gárda"
Honnan veszed hogy a köztudatból eltűnt a Jobbik és a Gárda is?
1: Nyár van, senki se hord feketét
2: Nem tűntek el, de nem mindenki meri felvállalni retkesék miatt
3: A fiatalok többsége Jobbikos, tapasztalatból tudom
4: Nem tűntek el a köztudatból, csak most nincs olyan nagy érdeklődés a politika iránt. De majd ha jönnek a 2014-es választások.
ne csak kereskedelmi tv-t nézz és akkor láthatod,hogy nem tűntek el.
viszont a kereskedelmi tv-ben le vannak tiltva alapból,mert ugye azok zsidrákoké.
Én lassan 1 éve, időjárástól függetlenül alig találkozok ilyenekkel, pedig Pesten élek.
Az én körömben FankaDeli volt a favorit, aztán eltávolodott a Magyar Földrés dolgoktól, és jött a tantraszex meg a többi hülyeség. Már nem tudtunk azonosulni ezzel az egésszel, úgyhogy hagytuk az egészet a francba.
Nem volt többé olyan közösség, ahova tartozhattunk volna.
Rengeteg helyen az ment, hogy írtsuk ki az összes cigányt, és telepítsük ki a zsidókat. Az ilyenek miatt ítélik el a Jobbikot, és a Gárdát.
Ennek nem szerettük volna viselni a következményeit.
Sokáig még kuruc.info-t olvastunk, és figyeltük a politikát, de már ezt is abbahagytuk.
A kuruc.info gyűlöletkeltő, elvakult idióták szitkozódó lapjává lett. A kommenteknél se lehet értelmes vitát folytatni az olvasókkal, ha nem értesz egyet a népírtással, akkor te már nem vagy magyar, és a zsidók seggét nyalod, miközben hátulról küldenek a cigányok.
Nekem itt elegem lett az egészből, inkább a könnyebb utat választom, és homokba dugom a fejem, jelenleg az a célom, hogy mielőbb elhagyjam a süllyedő hajót. A körülöttem lévő anno "Jobbikos" emberek is így gondolkoznak már, gondolom rengetegen teszik ezt rajtunk kívül.
Már az egész magyar politikától hülyét kapok, itt mindegy mit gondolsz, akkor is neked megy a "saját" és az ellenkező oldal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!