2/10 anonim válasza:
az micsoda ? :) az a csaj you tube - on ? :)
3/10 anonim válasza:
Ki a f*** az a Gabi?
Ennyi erővel, neked mi a véleményed a pistabajuszról?
4/10 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, amelyik kép itt van a kis flakonon:)
6/10 A kérdező kommentje:
ööö. a youtuobos csajra gondoltam. bocs az "infohiányért" vélemény pistabajuszról:nem tetszik
2013. aug. 12. 18:17
7/10 Leveltetu válasza:
Az a velemenyem, hogy jobban tenned ha az iskolaban odafigyelnel mit is tanitanak illetve probalnal egy sajat egyeniseget kialakitani, hogy eselyed legyen az eletben es ne minimal berert nezegesd a Youtubot a sarki kozertben mikozben az osztalytarsakat szolgalod ki.
8/10 kikicsoda válasza:
Nem a Tóth lány? A Vera testvére?
Őt én még kétszer nem láttam ugyanolyan frizurával, de nem biztos, hogy róla kérdez.
9/10 anonim válasza:
Róla beszél: http://www.youtube.com/user/gabifrizurai
10/10 anonim válasza:
Jaj, el is felejtettem, ide akartam írni, múltkor megnéztem pár videóját, jófej kiscsajszi, nem is uncsik a videó, és jól vannak megcsinálva:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!